Mehmet Uğurlu’dan Penaltı Tepkisi

Mehmet Uğurlu’dan Penaltı Tepkisi
19 Aralık 2015 21:44

Spor Toto Süper Lig 16. Hafta mücadelesinde deplasmanda Trabzonspor’a 3-0 mağlup Antalyaspor’da, teknik sorumlu Mehmet Uğurlu maç hakkında açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor gibi bir takıma karşı deplasmanda oynamanın zor olduğunu söyleyen Uğurlu, bunun bilinci içinde karşılaşmaya hazırlandıklarını belirtti. Maçın geneline bakıldığında özellikle ilk yarıda oyuncularının mükemmel oynadığını ve çok iyi mücadele ettiklerini savunan Mehmet Uğurlu, iki tane penaltılarının verilmediğini düşündüklerini açıkladı. Görüntüleri izlemek gerektiği kaydeden Uğurlu, kendilerine göre penaltı olduğunu ifade etti.

İkinci yarının başında da 3 – 4 tane net gol pozisyonu bulduklarını anlatan Uğurlu, “Trabzonspor gibi bir takıma karşı bunları değerlendiremezseniz sıkıntı yaşarsın. Böyle de oldu. Kaybettiğimiz için üzgünüz. Trabzonspor’u tebrik ediyorum” diye konuştu.

Antalyaspor’un teknik direktör arayışlarıyla ilgili soruya cevap veren Antalyaspor teknik sorumlusu, yönetimin ve başkanın kararı doğrultusunda bir karar alınacağını belirtti. Devre arasına kadar kendilerinin götüreceğini söyleyen Mehmet Uğurlu, başkanın ve yöneticilerin devre arasında gerekli açıklamayı yapacaklarını ifade etti..