Beşiktaş Maçının Hakemi Belli Oldu

Beşiktaş – Antalyaspor mücadelesinin hakemi ve hakem kadrosu açıklandı …

Beşiktaş Maçının Hakemi Belli Oldu
17 Mart 2016 16:31

Spor Toto Süper Lig’de 26. haftada cumartesi günü Antalyaspor, Beşiktaş deplasmanına gidecek.

Cumartesi günü saat 19.00’da Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda oynanacak olan mücadelenin hakem kadrosu belli oldu.

TFF tarafından yapılan açıklamaya göre Beşiktaş – Antalyaspor mücadelesini FIFA hakemlerimizden Hüseyin Göçek yönetecek. Göçek’in yardımcılıklarını ise Orkun Aktaş ve Kemal Yılmaz yapacak.

Müsabakanın hakem altılısı ise şu şekilde:

(O) Hüseyin Göçek
(Y) Orkum Aktaş
(Y) Kemal Yılmaz
(4) Mehmet Metin
(5) Emre Malok
(6) Erdoğan Özkaya


Hüseyin Göçek, Antalyaspor’un bugüne dek 18’i Süper Lig, 3’si Türkiye Kupası ve ikisi PTT 1. Lig olmak üzere yirmi üç maçında düdük çaldı. Antalyaspor, bu maçların altısını kazanırken dokuzunu kaybetti. Sekiz maç ise berabere tamamlandı.

Hüseyin Göçek Süper Lig’de ise Antalyaspor’un on sekiz maçında görev alırken, ekibimiz bu maçların yalnızca üçünü kazanabildi. Sekiz maç berabere bitti, yedi maç ise rakip takımların üstünlüğüyle sona erdi.

Göçek yönetiminde deplasmanda on maça çıkan Antalyaspor, bu maçların birini kazanabildi, beş kez de mağlup oldu. Dört maç ise berabere tamamlandı. Antalyaspor, deplasmanda yalnızca 2011-2012 sezonunda Ankaragücü’nü mağlup etmeyi başardı.

Hüseyin Göçek, Antalyaspor’un en son geçtiğimiz sene Adana Demirspor’a karşı 3-0 kazandığı PTT 1. Lig Playoff mücadelesinde düdük çalmıştı.