Nasri’ye Kalekapısı’nda Tören

Antalyaspor, flaş transferi Samir Nasri için Kalekapısı’nda imza töreni düzenledi…

Nasri’ye Kalekapısı’nda Tören
22 Ağustos 2017 19:22

Antalyaspor, flaş transferi Samir Nasri için Kalekapısı’nda imza töreni düzenledi.

Antalyaspor yönetimi kulübün logosunda bulunan Yivli Minare ile kentin yurt içi ve yurt dışında bilinen tarihi yapısı Saat Kulesi arasında düzenlediği törene, taraftarlar yaklaşık 2 saat öncesinden geldi.

Taraftarlar törende Samir Nasri ve Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk’e yoğun ilgi gösterdi. Tören alanı girişinde taraftarlar, turistler ve sporseverler Nasri ile fotoğraf çektirdi. Nasri, yaklaşık 10 özel koruma eşliğinde tezahürat yapan taraftarların arasından geçerek alana geldi. Nasri, kendisine sevgi gösterisinde bulunanları selamladı. Törende Antalyaspor yöneticileri de yer aldı.

Konuşmasına “Merhaba Antalya, Merhaba Türkiye” diyerek başlayan Samir Nasri, Antalya’da olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Transferin yoğun bir süreçte gerçekleştiğini belirten Nasri, “İstanbul takımlarıyla transfer görüşmeleri yaptım. Sadece Öztürk ve vizyonu sebebiyle Antalyaspor’u seçtim. Oyuncu olarak her zaman yeni maceraları tercih ettim. Özellikle vizyonu, güçlü taraftarı olan, tarih yazmak isteyen Öztürk gibi değerli başkanı olan kulüp benim tercihim olmuştur. O nedenle Antalya’ya geldim. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Cumartesi günü tüm hünerlerimi sergileyeceğimi düşünüyorum” diye konuştu.

Nasri, taraftarların tezahüratları üzerine üçlü çektirdi. Ardından Ali Şafak Öztürk ile Nasri, sözleşmeye imza attı.

13 numaralı Antalyaspor formasını giyen Nasri, konfetiler eşliğinde gazetecilere poz verdi.

Nasri daha sonra imzaladığı topları taraftara dağıttı. Samir Nasri imzalı formasını taraftara verdi.