Konyaspor – Antalyaspor (İSTATİSTİK)

Konyaspor – Antalyaspor maç istatistikleri …

Konyaspor – Antalyaspor (İSTATİSTİK)
18 Kasım 2017 15:00

Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu 12. hafta mücadelesinde bugün Konyaspor’a konuk olacak. Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumu’nda oynanacak mücadele 16.30’da başlayacak.

Mücadele öncesinde Antalyaspor, on bir haftada topladığı on iki puanla 14. sırada bulunurken, Konyaspor ise topladığı on puanla 15. sırada yer alıyor.

Konyaspor – Antalyaspor mücadelesi beIN SPORTS kanalından yayınlanacak.


Konyaspor – Antalyaspor mücadelesini Bülent Yıldırım yönetecek. Bülent Yıldırım’ın yardımcılıklarını Serkan Çimen ve Yusuf Bozdoğan yapacak.

Konyaspor – Antalyaspor mücadelesinin hakem listesi şu şekilde:

(O) Bülent Yıldırım
(Y) Serkan Çimen
(Y) Yusuf Bozdoğan
(D) Özgüç Türkalp

Bülent Yıldırım, Antalyaspor’un bugüne dek 29 maçında düdük çaldı. Antalyaspor bu maçlarda 9 galibiyet alırken, 8 maç berabere tamamlandı. 12 maç ise rakip takım üstünlüğüyle sona erdi.

Bülent Yıldırım yönetiminde deplasmanda  16 maça çıkan kırmızı beyazlılar, bu maçlarda dört galibiyet, yedi mağlubiyet aldı.

Bülent Yıldırım, yönettiği 29 karşılaşmada ekibimize 80 sarı kart, 8 kırmızı kart gösterdi.

Bülent Yıldırım, Antalyaspor’un en son bu sezon 2-2 tamamlanan Akhisar Belediyespor maçında düdük çalmıştı.


Antalyaspor ile Konyaspor tarihte ilk kez 1971-1972 sezonunda Türkiye 2. Futbol Ligi mücadelesinde karşı karşıya geldi. Konya Şehir Stadyumu’nda oynanan mücadele ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğü ile sona ermişti.

Antalyaspor ile Konyaspor, bugüne dek 12’si Süper Lig, 20’si 2. Lig, 2’si Türkiye Kupası ve 2’si TFF 1. Lig olmak üzere 36 kez karşı karşıya geldi.  Antalyaspor bu maçların 11’ini kazanırken, 16 maç Konyaspor üstünlüğüyle sona erdi.

İki takım Süper Lig’de on iki kez karşı karşıya geldi. Antalyaspor bu maçların üçünü kazanırken, dört maç berabere tamamlandı.

Konya’da oynanan altı Süper Lig maçında ekibimizin henüz galibiyeti bulunmuyor.

Geçtiğimiz sezon Konya’da oynanan maç 1-1 berabere tamamlanmış, ekibimizin golü El Kabir’den gelmişti.