Dolar 39,8299
Euro 46,9604
Altın 4.228,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 34°C
Açık
Antalya
34°C
Açık
Sal 35°C
Çar 36°C
Per 36°C
Cum 36°C

Emre Güral: “Burada Daha Hayat Var”

Alanyaspor maçında iki gol atarak maçın yıldızı olan Emre Güral, maç sonu mücadeleyle ilgili yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu …

Emre Güral: “Burada Daha Hayat Var”
22 Aralık 2017 22:19

Alanyaspor maçında iki gol atarak maçın yıldızı olan Emre Güral, maç sonu mücadeleyle ilgili yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Alanyaspor maçında da gol atmasa 2017 yılını liglerde golsüz kapatmış olacağını aktaran Emre Güral, bu durumun kendisi için önemli olmadığını, kendi kalitelerini ve yapacaklarını çok iyi bildiklerini söyledi.

Alanyaspor karşısında alınan üç puanın kendileri için galibiyetten çok öte olduğunu vurgulayan oyuncu, bu maçın önemini bildiklerini, hafta içi kafa olarak da mücadelenin önemini kavradıklarını, bu maçı kesinlikle kazanmaları gerektiğini ifade etti.

Kendileri için bugün rakibin önemli olmadığına da dikkat çeken Emre, “Evimizde 1-0 geriye düştüğümüz maçta bu eforu ortaya koyup, takım olarak kazanırsanız bilin ki burada daha hayat var. Bizim aslanlar gibi bir takımımız var ve biz hayattayız. Bu performansımızı ikinci yarıya taşıyıp, sürdürmek istiyoruz.” diye konuştu.

Oğluyla birlikte tribünde üçlü çektirmesine de değinen Emre Güral, sözlerini şöyle noktaladı:

Onun bu tür şeylerinde yanında olmak benim için çok gurur verici. Böyle şeyleri öğrensin, yaşasın doya doya. Belki de ileride arkadaşlarına anlatır. Onunla gurur duyuyorum. Bugün onun için, çocuklarım için, eşim için, ailem için oynadım. Bu galibiyeti onlara armağan ediyorum.