Beşiktaş Maçı Öncesinde Tehlike Önlendi

Dün oynanan Antalyaspor-Beşiktaş maçının öncesi, esnası ve sonrasında Antalya Emniyet Müdürlüğü tarafından alınan tedbirler kapsamında büyük bir tehlike önlendi…

Beşiktaş Maçı Öncesinde Tehlike Önlendi
22 Ocak 2018 18:13

Dün oynanan Antalyaspor-Beşiktaş maçının öncesi, esnası ve sonrasında Antalya Emniyet Müdürlüğü tarafından alınan tedbirler kapsamında büyük bir tehlike önlendi.

Karşılaşmayı izlemek üzere Antalya’ya gelen Beşiktaş taraftarlarının şehre giriş noktalarında yapılan aramalarda birçok yanıcı ve kesici alet ele geçirildi.

Antalya Emniyet Müdürlüğü’nün yaptığı açıklamada yapılan aramalar sonucunda; 2 adet pala tabir edilen bıçak, 1 adet büyük av bıçağı, 1 adet muştalı av bıçağı, 1 adet çakı tabir edilen bıçak, 1 adet satır, 1 adet muşta, 3 adet meşale, 1 adet  biber gazı ve1 adet sopa ele geçirildiği öğrenildi. Ele geçirilen metaryellerle ilgili
olarak da 3 taraftarın gözaltına alındığı açıklandı.

Ayrıca, Beşiktaş tribününden içeriye Maytap sokmak isteyen çocuk yaştaki bir taraftar ile Beşiktaş taraftarına ait tribünde maytap bulundurduğu ve başkasına ait Passolig kartı ile müsabaka alanına girdiği tespit edilen 1 kişinin yakalandığı ifade edildi.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatları doğrultusunda gözaltına alınan 5 şahıs hakkında “6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun ve 6136 sayılı Ateşli Silahlar Ve Bıçaklar İle Diğer Aletler Hakkında Kanun” kapsamında yasal işlem başlatıldığı da açıklamada yer aldı.