Çalımbay: “Yolumuz Çok Uzun”

Rıza Çalımbay maç sonu yaptığı açıklamada Antalyaspor’un daha yolunun çok uzun olduğunu söyledi ….

Çalımbay: “Yolumuz Çok Uzun”
25 Aralık 2016 21:35

Teknik Direktör Rıza Çalımbay maç sonu yaptığı açıklamada Antalyaspor’un daha yolunun çok uzun olduğunu söyledi.

Bugün oynanan Kasımpaşa mücadelesinde cezalı oyuncular sebebiyle yeni arayışlara girdiklerini ve Motta ile Kenan’ı farklı mevkilerde oynattıklarını belirten Çalımbay, bu maçın kendileri için çok önemli olduğunu ve çizdikleri iyi çizginin devamlılığı açısından kazanmaları gerektiğini aktardı.

Bu galibiyetle ligde biraz daha rahatladıklarını fakat daha önlerinde uzun bir yol olduğunu söyleyen Çalımbay, sözlerini şöyle sürdürdü:

Mükemmel bir maç oldu. Nolursa olsun kazanmamız gerekiyordu. Bu maç bizim için çok önemliydi. İyi bir çizgi çizmiştik ve onu devam ettirdik. Kasımpaşa çok iyi oynadı. Özellikle Koita ve Ramazan ama hepsine baktığımız zaman disiplinli, oyundan kopmayan bir takımdılar. Maçı kazanmak istiyorsak çok mücadele etmeliydik. Ben bütün arkadaşlarımızı kutluyorum. Sadece bu maç için değil, geldiğimizden bu yana alınan puanlar, alınan galibiyetler ve kadrodan ötürü çeşitli yerlerde oynattığımız arkadaşlar çok iyi oynadılar. Lig çok uzun, ikinci yarı daha fazla maç var. İki deplasmanla başlayacağız. Daha dikkatli olmamız lazım. Çalışarak hatalarımızı telafi edeceğimize inanıyorum.”

Eto’o ve transferler konusuna da değinen Çalımbay, sözlerini şöyle noktaladı:

Takviye yapmamız şart. Baktığımızda direkt oynatabileceğimiz forvetimiz yok. Çok iyi bir forvet almamız gerek. Eto’o var ama her an her şey olabilir. Onun için alınması gerekiyor. Biz Eto’o’nun gitmemesini istiyoruz ama yönetim ile Eto’o’nun kararı; oturur, konuşulur ve ona göre hareket edilir. Şu an böyle bir şey yok. Biz Eto’o buradaymış gibi işimizi yapıyoruz.”