Çalımbay Hedefini Açıkladı

Teknik Direktör Rıza Çalımbay, Atilla Vehbi Konuk Tesislerinde düzenlediği basın toplantısında Antalyaspor’un hedeflerini açıkladı …

Çalımbay Hedefini Açıkladı
19 Ocak 2017 12:04

Teknik Direktör Rıza Çalımbay, Atilla Vehbi Konuk Tesislerinde düzenlediği basın toplantısında Gaziantepspor karşısında galibiyetle ayrıldıklarını söyledi.

Takımda arkadaşlık ve beraberliğin en üst seviyede olduğunu söyleyen Çalımbay, göreve başladığından bu yana takımdan çok memnun olduğunu dile getirdi. Oyuncularının çok iyi çalıştığını ve bunu da birlik, beraberlik ve arkadaşlık içinde sahaya yansıttıklarını kaydeden deneyimli teknik adam, Gaziantepspor deplasmanında maçın başından sonuna dek oyun disiplininden kopmayan bir takım olduğunu ve oyuna sonradan girenler de dahil herkesin dört dörtlük görevini yaptığını savundu.

Ligde iyi bir yere geldiklerini söyleyen Rıza Çalımbay, hedeflerinin bitmediğini ve sezonu ilk 10 içinde iyi bir yerde bitirmek istediklerinin altını çizdi. Antalyaspor’un zirveye oynayan bir takım olacağını söyleyen Çalımbay, sözlerini şöyle noktaladı:

Her zaman söylediğimiz gbii zirveye oynayan bir Antalyaspor olacak. Bugüne dek iyi şeyler yaptık ve üstüne koyarak gittik. İkinci yarı bütün takımlar için çok önemli, çok kritik maçlar olacak. Onun için oynayacağımız her maça final gözüyle bakıyoruz.