Antalyaspor – Osmanlıspor (MAÇ ÖNCESİ)

Antalyaspor – Osmanlıspor maç öncesi istatistikler …

Antalyaspor – Osmanlıspor (MAÇ ÖNCESİ)
21 Ağustos 2016 20:00

Antalyaspor , bugün Spor Toto Süper Lig ilk hafta mücadelesinde Osmanlıspor’u ağırlayacak.

Antalya Arena’da oynanacak mücadele, 21.45’te başlayacak.

Antalyaspor – Osmanlıspor mücadelesi Lig Tv 2 ekranlarından yayınlanacak.


Antalyaspor ile Osmanlıspor, tarihte ilk kez 2002-2003 sezonunda 2. Lig A Kategorisi mücadelesinde karşı karşıya gelmişti. O zamanki adıyla Ankaraspor’u evinde 1-0 mağlup eden ekibimizin golünü Erol Kapusuz atmıştı.

Süper Lig tarihinde ise iki takım ilk kez 2006-2007 sezonunda karşı karşıya geldi. Mücadele, Vederson ve Ali Bilgin’in karşılıklı golleriyle 1-1 berabere tamamlanmıştı.

Antalyaspor ile Osmanlıspor, Süper Lig’de bugüne dek sekiz kez karşı karşıya geldi. Antalyaspor bu maçlardan iki  galibiyet çıkartırken, beş maç da berabere tamamlandı. Bir mücadele ise Osmanlıspor’un galibiyetiyle sonuçlandı. Antalyaspor, iki galibiyeti de 2009-2010 sezonunda Ankaraspor’un küme düşürülmesiyle birlikte hükmen kazanarak elde etti.

İki takım Antalya’da bugüne dek dört kez karşı karşıya geldi. Antalyaspor bu maçların birini hükmen kazanırken, üç maç da berabere tamamlandı.

Geçtiğimiz sezon Antalya’da oynana mücadele 1-1 sona ererken, Ankara’da oynanan maç ise 3-0 Osmanlıspor galibiyetiyle sona erdi.


Karşılaşmayı İzmir Bölgesi hakemlerimizden Alper Ulusoy yönetecek. Ulusoy’un yardımcılıklarını ise Aleks Taşçıoğlu ve Volkan Narinç yapacak.

Müsabakanın hakem kadrosu şu şekilde:

(O) Alper Ulusoy
(Y) Aleks Taşçıoğlu
(Y) Volkan Narinç
(4) Bülent Birincioğlu


Alper Ulusoy, Antalyaspor’un üçüncü kez bir maçında düdük çalacak.

Alper Ulusoy, bundan önce Antalyaspor’un biri Türkiye Kupası biri Süper Lig olmak üzere iki maçında düdük çaldı. Antalyaspor, bu maçların birini kazanırken birini berabere tamamladı.

Alper Ulusoy, Antalyaspor’un en son geçtiğimiz sezon oynadığı ve 0-0 biten Kayserispor mücadelesinde düdük çalmıştı.