Akhisar Hazırlıkları Tamamlandı

Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında oynayacağı Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarını tamamladı…

Akhisar Hazırlıkları Tamamlandı
23 Şubat 2017 21:36

Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında oynayacağı Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarını tamamladı.

Kırmızı beyazlı ekibimiz, Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde yaptığı antrenmanla tamamladı. Antrenmanda rakibe karşı uygulanacak taktik çalışma gerçekleştirildi.

Antalyaspor, deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını Atilla Konuk Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sonlandırdı. Rıza Çalımbay yönetimindeki antrenman koşu ve ısınmayla başladı. Pas çalışması yapan kırmızı beyazlı ekibimiz, küçük sahada taktik maç yaptı. Daha sonra defans ve hücum oyuncuları olarak iki gruba ayrılan Antalyasporlu futbolcular, Akhisar Belediyespor maçının taktık çalışmasını tamamladı.

Çalımbay, taktik çalışmasında futbolcularına sık sık uyarıda bulundu. Hafif sakatlığı bulunan El Kabir, takımdan ayrı koşu yaparken Mbilla ise ikili mücadelede aldığı darbe sonrası antrenmanı tamamlayamadı. Antrenmana izinli Motta ve sakat olan Yekta katılmadı.

Antalyaspor bu akşam İzmir’e uçakla gidip ardından karayoluyla Manisa’ya geçecek. Kırmızı beyazlı ekibimiz, yarın Manisa’da ter idmanı yapıp, karşılaşma saatini bekleyecek.