Stjepan Tomas İmzayı Attı

Antalyaspor, Bülent Korkmaz’dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Stjepan Tomas’ı getirdi.

Stjepan Tomas İmzayı Attı
15 Kasım 2019 17:09

Bülent Korkmaz’dan boşalan teknik direktörlüğe getirilen Stjepan Tomas için bugün Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde imza töreni düzenlendi. Düzenlenen imza törenine Başkan Ali Şafak Öztürk de katıldı.

Sözlerine önceki teknik direktör Bülent Korkmaz ve ekibine teşekkür ederek başlayan Başkan Ali Şafak Öztürk, Bülent Korkmaz ile dostane ilişkilerinin devam edeceğini söylerken, “Bülent Hocamız ile bize yakışan bir ayrılık oldu. Kendisine bundan sonraki yaşamında başarılan diliyoruz” dedi.

Bülent Korkmaz’ın ayrılığının ardından genç oyunculara önem veren, doğru kişiliğe sahip, liderlik özelliği taşıyan ve gelişimi üst düzeyde olan isimler üzerine yoğunlaştıklarını ve Stjepan Tomas isminde karar kıldıklarını belirten Başkan Öztürk, “Kendisini 18 senedir Türkiye’de olması nedeniyle yakından tanıyoruz. Futbolculuk ve antrenörlük dönemlerini iyi biliyoruz. Hocamızla 2 buçuk yıllık sözleşme imzaladık. Antalyaspor’un geleceği için doğru hamle olacağına inanıyoruz.” şeklinde konuştu.

2.5 yıllık anlaşma ile risk alıp almadıkları şeklinde sorulan soruyu da cevaplayan Ali Şafak Öztürk, “Alternatifler isimlerde de aynı risk vardı. Öncelikle Türkiye’yi ve Süper Lig’i bilmesi gerekiyordu. Uzun dönem planlama yapmak istiyoruz. Kendi performansını da geliştirecek, başarıya aç bir isim arıyorduk. İnşallah başarıya giden yolda birlikte oluruz.” ifadelerini kullandı. 

İmza töreninde duygularını paylaşan ve hedeflerini anlatan Stjepan Tomas, Başkan Öztürk ve yönetimine teşekkür ederken, “Bu kulüp çok daha güzel şeyleri hak ediyor. Kulüp 2.5 senelik sözleşme imzaladı ve bana inanıyor. Ben bu kulüp için her şeyi yapacağım. Antalyaspor çok iyi oyunculara sahip. Tecrübeli, genç ve potansiyele sahip oyuncular var. Ben ofansif futbol oynatmak istiyorum. Hedefimiz tek tek maç kazanmak. Gaziantep FK karşısında 3 puan kazanmak istiyoruz.” diye konuştu. 

Konuşmaların ardından Başkan Ali Şafak Öztürk ile yeni Teknik Direktör Stjepan Tomas resmi sözleşmeye imza attı. Tomas’ın boynuna Antalyaspor atkısı takan Öztürk, imzanın camiaya hayırlı olmasını diledi.