Stadyuma Sponsor Geliyor

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, Antalya Arena’ya isim sponsoru alınabileceğini aktardı …

Stadyuma Sponsor Geliyor
14 Eylül 2016 19:49

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, katıldığı televizyon programında Antalya Arena’ya isim sponsoru alınabileceğini aktardı.

Ali Şafak Öztürk, yaptığı açıklamada Antalya Arena’yı 24 saat yaşayan bir yer haline getirmek istediklerini söyledi. Antalya Arena’nın ciddi bir projelendirme sürecinden geçeceğini ve bu çalışmalara başladıklarını da belirten Öztürk, stat çevresinde kiralanacak alanlar ve etrafta kullanılabilecek alanlar için de çalışmaların başlatıldığını söyledi.

Öztürk, hızlı bir proje yerine kararlı ve doğru bir proje izleyeceklerini söyledi ve şunları dile getirdi:

Antalya Arena’ya baktığımızda projelendirme sürecinden geçmesi lazım. Bazı dükkanlar, kiralanabilecek alanlar ve etrafında kullanılabilecek alanlar var. Çalışmalarımızı başlattık. Öyle bir proje olsun ki stat etrafını 24 saat yaşayan bir merkez haline getirelim. Stat etrafındaki reklam alanlarını da stadyumu ne kadar cazibe merkezi haline getirirsek o kadar iyi şekilde pazarlayabiliriz.”

Öte yandan Antalya Arena ismi için de ilerleyen zamanlarda bir isim sponsorluğu olabileceğini söyleyen Öztürk, sözlerini şöyle noktaladı:

Antalya Arena’ya isim sponsorluğu olabilir. Sponsorluk için doğru bir isim, doğru bir şart ve doğru bir rakam olursa böyle bir düşüncemiz var. İsim hakkı işinin kesinlikle yapılması gerektiğine inanıyorum. Önümüzdeki dönemlerde kulübün değeri arttıkça stadın isim değeri de daha da artacaktır.