Stadyum Belirsizliği Devam Ediyor

Stadyum Belirsizliği Devam Ediyor
22 Ekim 2015 19:01

Pazartesi günü Spor Toto Süper Lig 9. Hafta mücadelesinde evinde Beşiktaş’ı ağırlayacak olan Antalyaspor’un hangi stadyumda oynayacağı belirsizliğini koruyor.

TFF yetkilileri ile Antalyaspor yönetiminin görüşmeleri devam ederken, dün stadyumu su basması haberlere konu olmuş ve bilhassa kale önünde yer alan çimlerin zarar gördüğü öğrenilmişti. TFF yetkililerinin dün ve bugün stadyumda yaptığı incelemede eksiklerin pazartesi gününe dek yetiştirilemeyeceği için halen tamamen onay vermedikleri öğrenildi. Antalyaspor yönetimi ise karşılaşmanın yeni stadyumda oynanması için girişimlerini devam ettiriyor.

Ayrıca passo.com.tr sitesi üzerinden bugün yeniden satışa çıkması beklenen maç biletleri ve sezonluk kombinelerin de satışa çıkmaması üzerine bazı taraftarların Beşiktaş maçı ve diğer maçların yeni stadyumda oynanmayacak olmsı üzerine kulüp aleyhine dava açacakları belirtildi.

TFF kuralları gereğince müsabakanın oynanacağı stadyumun en geç cuma günü mesai saati sonuna dek belirlenmesi ve bunun da mutlaka duyurulması gerekiyor.

*  Stadyum değişikliğini TFF’ye ait bu linkten takip edebilirsiniz.