Groenendijk: “Yenilgiyi Hak Etmedik”

Teknik Sorumlu Alfons Groenendijk, basın toplantısında yenilgiyi hak etmediklerini söyledi.

Groenendijk: “Yenilgiyi Hak Etmedik”
20 Kasım 2021 17:16

Teknik Sorumlu Alfons Groenendijk, maçın ardından yaptığı basın toplantısında yaptığı değerlendirmeden Hatayspor karşısında aldıkları yenilgiyi hak etmediklerini söyledi. 

Bu maçı “futbolun acımasız tarafı” olarak nitelendiren Groenendijk, çok iyi bir ilk yarı oynadıklarını ve oyuna hükmettiklerini dile getirirken, öne geçmek için çok fazla şans yakaladıklarını ve bunları cömertçe harcadıklarını söyledi.  

Alfons Groenendijk, “Bu golleri atmazsanız maalesef bu duruma düşebiliyorsunuz. Bugün eksik olan bizim tarafımız için sadece gol atmaktı ve bunu yapamayınca da rakibi biz oyunda tutmuş olduk. Biz buraya puanlar için geldik. Tabii ki iyi taraflara bakıyoruz, nasıl oynadığımıza, neler yaptığımıza bakıyoruz ancak asıl hedefimiz 3 puandı bunu maalesef gerçekleştiremedik. Şimdi kafamızı kaldırıp Alanyaspor maçına hazırlanma zamanı. Evimizde çok güzel Akdeniz derbisi oynayacağız. En iyi şekilde hazırlanmak için hafta içi ne gerekiyorsa yapacağız. Bugüne gelecek olursak, kaybetmeyi hak etmedik diyebilirim.” ifadelerini kullandı.

Hollandalı çalıştırıcı Hatayspor’un kazandığı penaltıya dair “Hakemin kararı. Maçı o noktaya biz getirmemeliydik. Yine kendimize bakmalıyız ve kendimizde hataları aramalıyız diye düşünüyorum.” şeklinde konuştu.