Yanal’dan “Sistemi Sorgulatmayın” Çıkışı

Teknik Direktör Ersun Yanal, maçın ardından alınan beraberliği değerlendirdi.

Yanal’dan “Sistemi Sorgulatmayın” Çıkışı
3 Şubat 2021 21:46

Teknik Direktör Ersun Yanal, maçın ardından karşılaşmanın hakemi Alper Ulusoy’a ateş püskürdü.

Mücadelenin ardından yaptığı açıklamada Beşiktaş’ın Sergen Yalçın ile birlikte hedeflerini güzel bir şekilde kovaladıklarını ve oynadıkları futbolu zevkle izlediklerini söyleyen Ersun Yanal, rakibine başarılar diledi.

Antalyaspor olarak kendi çaplarında, kendi çevreleri içinde genç oyuncular ve tecrübeli oyuncularla birlikte sezonu götürmeye çalıştıklarına dikkat çeken Ersun Yanal, “Transfer engeli olan tek takımız. Engeli kaldıramadık. Bu mücadelemiz futbolun seyri içinde devam ediyor. Bir kişi yüzünden futbolun sistemini sorgulamak ve bunun için can yakmak, hepimizi etkiliyor. İstatistikleri canınızın istediği yere çekebilirsiniz. İstatistikler, çok değerlidir ama aynı zamanda çok da tehlikelidir. Bugün Antalyaspor iki şut atmış olabilir ama hakem de bir şut attı, onu da kalecimiz kurtardı.” dedi. 

Hakem Alper Ulusoy’un yönetimine de değinen Yanal, “Sistemi sorgulatmayın, bu işi doğru dürüst yapalım. Pandemi var. Hepimiz çok üzücü kayıplar yaşadık. 21 takım var. Çarşamba ve pazar maç yapıyoruz. Türkiye Kupası da eklenince iyice yoğunlaşıyor. Bizler, şu anda turneye çıkmış tiyatrocular gibi ha bire maç yapıyoruz. Herkesin sinirleri gergin, hakemleri de anlıyorum ama bu hatayı yapıyorsan, yapmayacaksın bu işi.” ifadelerini kullandı.