Tuna: “Kendimize Güvenimiz Yoktu”

Fraport TAV Antalyaspor Teknik Direktörü Tamer Tuna, 1-0 kaybettikleri Yeni Malatyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Tuna: “Kendimize Güvenimiz Yoktu”
3 Ekim 2020 17:34

Deplasmanda uzun süreden sonra mağlup oldukları için üzgün olduklarını belirten Tamer Tuna, Yeni Malatyaspor’u galibiyetinden dolayı tebrik etti.

Genel anlamda FTA Antalyaspor’da futbolcuların sahip olduğu iyi yönleri bugün ortaya çıkaramadıklarını aktaran Tuna, “Bugün onlardan biriydi. Gayretimiz vardı, oyunu zorladık. İkinci yarı baskıyı da kurduk ancak maalesef golü bulamadık” diye konuştu.

Bugünkü karşılaşmada eksikleri gördüklerini ve milli maç arasına bunları gidererek daha iyi bir Antalyaspor olarak yollarına devam edeceklerini dile getiren Tuna, “Bugün saha için disiplin, gayretli olmamıza rağmen saha içi organizasyon ve kendimize güvenimiz yoktu” dedi.

Antalyaspor’un sahip olduğu oyun disiplinini ve hızlı oyununu yansıtamadıklarını söyleyen Tamer Tuna, saha içinde oyunun sık sık durmasını eleştirdi.

Sahadaki görüntüden bir teknik adamın memnun olacağı hiçbir şey olmadığını vurgulayan Tuna, “Bu kadar oyun durmaz, iletişim olmaz, faul olduğunda bu kadar bekletilmez. Hakemler özelinde söylemiyorum sadece, buna oyuncular da neden oluyor. Futbolda böyle, bunu bireysel olarak engellemeye çalışsak da biz teknik adamlar, oyun böyle gelişiyor Türkiye’de” ifadelerini kullandı.