Yanal : “Tecrübe Kazandık”

Teknik Direktör Ersun Yanal, maçın ardından mağlubiyeti değerlendirdi.

Yanal : “Tecrübe Kazandık”
23 Ağustos 2021 00:40

Teknik Direktör Ersun Yanal, maçın ardından yaptığı açıklamada Fenerbahçe karşısında oynamak istedikleri oyunu oynamaya çalıştıklarını fakat başarılı olamadıklarını söyledi.

Tecrübeli çalıştırıcı, “Aslında oynamak istediğimiz bir oyun vardı Fenerbahçe’ye karşı. İlk başta uygulamaya çalıştık ama çok fazla başarılı olduğumuzu söyleyemem. Özellikle ön tarafta topu tutamayınca rakibimizi üzerimizde gördük. Buradan çok rahat çıkabilirdik. Bu beceride ve yetenekte oynayabilecek bir takımdık. Bu durumu sonuna dek getirdik. Bunu son derece rahat getirdiğimizi, Fenerbahçe’ye avantaj verecek bir açıklık yaratmadığımızı düşünüyorum.” dedi.

Son dakikada yenen golün oyunun gitgeli içinde olduğuna da dikkat çeken Yanal, “Oyunun gitgelinde bir gol yedik ve arkasından oyunda konuşulmaması gereken bir son dakika olayı yaşandı. Gelişmek isteyen bir takımız. Genç oyuncularımız var. Onları fazlasıyla oynatmak ve onların sahada kalmasını isteyeceğiz. Onların gelişmelerini sağlayacağız. Bugün de bir tecrübe kazandık, bir daha bu oyunu oynayacağımızı düşünmüyorum. Önümüze bakıp, toparlanıp daha iyi oyunlar oynayacak bir takıma dönüşecek çalışmalar yapmalıyız.” ifadelerini kullandı.

Son dakikada yaşanan pozisyonun aldıkları bilgilere göre penaltı olduğunu da dile getiren Ersun Yanal, “İçeriden aldığımız bilgilere göre penaltı. umarım bu protokoller herkese eşit şekilde dağıtılır. Lig uzun bir maraton ve herkesin bu konuda güvenebileceği bir ortama ihtiyacı var. Umarım bu tahsis edilir” şeklinde konuştu.