Sam Larsson Antalyaspor’da

Antalyaspor, Sam Larsson transferini açıkladı.

Sam Larsson Antalyaspor’da
18 Temmuz 2022 17:15

Antalyaspor, Sam Larsson ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. Antalyaspor Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde gerçekleştirilen imza törenine FTA Antalyaspor A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Aytaç Altay katıldı.

İmza töreninde ilk konuşmayı yapan Yönetim Kurulu Üyesi Aytaç Altay, bu sezon 4’üncü transferi gerçekleştirdiklerini hatırlatarak, “Güzel bir transfer süreci geçirildiği için öncelikle Sam Larsson’a teşekkür ediyorum. İnşallah hem kulübümüz hem de FTA Antalyaspor’umuz için hayırlı uğurlu olur. Transferlerimiz devam edecek” dedi.

Sam Larsson ise Fraport TAV Antalyaspor ailesine katıldığı için mutlu olduğunu dile getirerek, “Öncelikle bu transfer sürecinin tamamlandığı için mutluyum. Buraya geldiğim andan itibaren yöneticilerimiz, teknik ekibimiz ve kulüp çalışanları tarafından sıcak bir şekilde karşılandım. Antalya’nın gerçekten güzel bir şehir olduğunu gördüm. Tesisimiz de aynı ölçüde güzel” diye konuştu.

1993 doğumlu sol kanat oyuncusu Sam Larsson, “Takım geçen sezon iyi bir iş başardı. Bu sezon daha büyük hedefler olduğunu biliyorum. Güçlü bir takımımız var. Ben de ilerleyen süreçte bu güçlü takımın bir parçası olacağım için mutluyum” ifadelerini kullandı.