Şahin: “Oyuncularımla Gurur Duyuyorum”

Nuri Şahin, maçın ardından Beşiktaş karşısında alınan galibiyeti değerlendirdi.

Şahin: “Oyuncularımla Gurur Duyuyorum”
5 Kasım 2023 21:58

Mücadelenin sonunda Beşiktaş karşısında alınan galibiyeti değerlendiren Nuri Şahin, oyuncularıyla gurur duyduğunu söyledi.

Maçı iki devreden değerlendirmeleri gerektiğini söyleyen Nuri Şahin, “Maçı aslında iki devreye bölmek lazım. Yarıya girerken oyuncularıma ‘Kaybedeceksek de böyle kaybetmeyelim’ dedim. Cesaretli değildik ilk yarı. Beşiktaş özellikle Necip’i çıkartarak arkada alan bırakıyordu. Bu ön alan baskısını, ilk yarı kullanamamıştık ama ikinci yarı kullandık. İkinci yarı oynanan oyun ve mücadeleden memnunum. Oyuncularımla gurur duyuyorum.” dedi.

Kulüp olarak zor günler geçirdiklerinin de altını çizen Şahin, “Kulüp olarak, oyuncular bazında zor günler geçiriyoruz. İki İsrailli oyuncumuz olduğu için İsrail-Filistin Savaşı bizi yakından ilgilendiriyor. Naldo’nun ve Joao’nun acı kaybı, başkan değişimi derken zor günlerden geçtik. Oyuncularım, aslan gibi sahada oynuyorlar. Antalyaspor’a sahip çıkıyorlar. Hep beraber daha güzel günlere” şeklinde konuştu.

Kazanma alışkanlığı yakalamaya çalıştıklarını ve kazanarak kulübün DNA’sına bunun getirdiği özgüveni işlemeye çalıştıklarını söyleyen Nuri Şahin, “Bizim için kazanma alışkanlığı çok önemli. Büyük kulüplerin DNA’sında bu var. Biz o seviyeye çıkmaya çalışıyoruz. Kazanma alışkanlığı, bir takıma özgüven verir. Ayaklar rahat gider, beyin daha rahat çalışır. İkinci yarı bunun meyvesini aldık” diyerek sözlerini noktaladı.