Groenendijk: “Oyuncularımız Harika Bir Duruş Sergiledi”

Teknik Sorumlu Alfons Groenendijk, maçın ardından alınan bir puanı değerlendirdi.

Groenendijk: “Oyuncularımız Harika Bir Duruş Sergiledi”
15 Ocak 2022 21:47

Teknik sorumlu Alfons Groenendijk, maçın ardından alınan bir puanı değerlendirirken oyuncuların harika bir duruş sergilediğini ifade etti.

Üç puanlık bir mücadele ortaya koyduklarını belirten Alfons Groenendijk, “Oyuncularım sahada harika bir mücadele sergilediler ve üç puanı isteyip üç puanlık bir mücadele sergilediler.  İstatistikler lehimizeydi. Faul sonrası gelen saçma bir top gol oldu.” dedi.

Fenerbahçe’nin golü attığı frikik öncesinde faul olmadığını da sözlerine ekleyen Groenendijk, “Fenerbahçe’nin golü öncesinde kazanılan frikikte faul olmadığını söyleyebilirim. Bu hakem maalesef son haftalarda bizim açımızdan Süper Kupa maçında Beşiktaş’a karşı, geçtiğimiz hafta Göztepe’ye karşı ve bugün Fenerbahçe’ye karşı birçok soruna yol açtı. Bugün birçok kez aleyhimize karar verdi. Sanırım yılın ilk günlerinde tatile çıkmıştı ve olanları görmedi, doğru kararlar vermedi.” şeklinde konuştu.

İyi bir oyun ortaya koyduklarında üç puan amacıyla çıktıkları maçtan bir puanla ayrılmanın üzüntüsünü de yaşadıklarını söyleyen Groenendijk, “Üç puan istedik, bir puan aldık. Sahada her şeyinizi verirseniz en kötü bir puan alıyorsunuz, iyi mücadele ettiğiniz zaman yenilmiyorsunuz. Üç puan amacıyla çıktığımız yolda bir puan almak üzücü ve hayal kırıklığıydı bizim açımızdan. Ancak yola devam edeceğiz. Şimdi, Rizespor maçına hazırlık zamanı. Her şeye rağmen olumlu bakıp Rizespor maçından istediğimiz puanlarla dönmek amacındayız.” diyerek sözlerini noktaladı.