Yanal: “Oyuna İyi Isınmış Olarak Başlamadık”

Teknik Direktör Ersun Yanal, iç sahada alınan mağlubiyeti değerlendirdi.

Yanal: “Oyuna İyi Isınmış Olarak Başlamadık”
7 Nisan 2021 22:07

Teknik direktör Ersun Yanal maçın ardından yaptığı açıklamada trajikomik goller yediklerini, oyunun her iki yarısına da iyi ısınmış şekilde başlamadıklarını söyledi.

Ersun Yanal, “Futbolda sebep çok ancak sebeplere sığınmadan şunu söyleyebilirim. Savunmayı çok iyi yaptığımızı düşünüyorum. Bu savunmadan kaynaklanan puanlar çok aldık. Belli bir imaj yakaladık ama bugün maalesef oyunun hem ilk yarının hem ikinci yarının başında iki gol yedik. Bu goller ani gelişen ataklar değil. Oyuna iyi ısınmış olarak başlamadık. Taçtan yenen gol ise trajikomik taraftı. Bunlar çok basit goller, bu golleri yememeliydik.” dedi.

Antalyaspor olarak zengin bir kadroya sahip olmadıklarını da vurgulayan deneyimli teknik adam, “Zengin bir kadroya sahip değiliz. Derin bir kadromuz yok. Kadro içindeki bazı oyuncuların özellikle bugün olmamasından ötürü takımın saha içindeki dengesinin olmadığını gördüm. bu bir bahane değil ama diğer oyuncularımız da bu şansı kullanmalı. Uzun zamandır bizimle olmayan oyuncumuzun performansı sorgulanamaz. Bunları kazanmalıyız, kazanacağız ama bu şekilde kaybetmemeliyiz. Tekrar fabrika ayarlarına dönüp sezon sonuna kadar belli bir disiplinle oynayacağımızdan şüphem yok. Sonuna kadar bu duruşu sahada sergileyecek olan bizleriz. Oyuncularım, aynı performansı gösterebilecek karaktere sahipler.” ifadelerini kullandı.