Nuri Şahin Aktif Futbolculuk Kariyerini Noktaladı

Nuri Şahin Aktif Futbolculuk Kariyerini Noktaladı
18 Ekim 2021 21:39

Antalyaspor’da Ersun Yanal ile yolların ayrılmasının ardında futbol sorumlusu olarak göreve getirilen Nuri Şahin, aktif futbolculuk kariyerini noktaladığını açıkladı. 

Nuri Şahin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Küçücük bir çocuktum ve bu oyunun; mücadelesi, sevinci, heyecanı, üzüntüsü , başarısı, başarısızlığı ve daha bir çok şeyine aşık olmuştum. Kendimi en iyi futbolla ifade ettim, kendimi en mutlu hissettiğim yer sahaydı, bu hayata dair neyim varsa o yeşil saha ve o meşin yuvarlak verdi bana. Tutkuyla bağlandığı şey insanın hayatına ne kadar dokunabilirse, futbol benim hayatıma o kadar dokundu; tüm muhteşemliğiyle. Bugüne kadar yaşadığım her şey için minnettarım.

Artık kariyerime futbol sorumlusu olarak devam etme zamanı. Saha içinde tecrübe ettiğim, araştırıp biriktirdiğim, birlikte çalıştığım hocalarımdan öğrendiğim tüm bilgileri artık ortaya koyma vakti. Fraport TAV Antalyaspor’da bana bu şansı veren başkanımıza ve tüm yönetimimize teşekkür ederim. 

Bugüne kadar formasını giydiğim tüm kulüplere ve yöneticilerine, bilgilerini ve tecrübelerini benimle paylaşan tüm hocalarıma, gittiğim her yerde beni destekleyen taraftarlara, aldığım her kararda arkamda olan aileme, eşime, biricik çocuklarıma ve ekibime çok teşekkür etmek istiyorum. Bilsinler ki futbola ilk başladığım günkü heyecanı duyuyorum.

Bilsinler ki futbolu sevmeye ve onu güzelleştirmeye devam edeceğim; ilk günkü tutkumla…