Yanal: “Kırılgan Bir Takım Olmaktan Çıkmalıyız”

Teknik Direktör Ersun Yanal, maçın ardından alınan farklı mağlubiyeti değerlendirdi.

Yanal: “Kırılgan Bir Takım Olmaktan Çıkmalıyız”
29 Aralık 2020 21:33

Teknik Direktör Ersun Yanal, maçın ardından yaptığı açıklamada Antalyaspor’un bu denli kırılgan bir takım olmaktan acilen çıkması gerektiğini söyledi.

Futbolun içinde her şeyin olabileceğini daha önce söylediğini belirten Ersun Yanal, “Futbol, böyle bir oyun. Herkesin kariyerinde unutamayacağı maçlar vardır, ders çıkarması gereken bir maç olur. Bugün de o maçlardan birini yaşadım bugün. Çok erken yenen bir gol ve ondan sonra oyun disiplininden uzaklaşan, oynadığı oyunun planına uymayan, dağınık bir Antalyaspor vardı.” dedi.

Hatalı yedikleri gollerin kendi içlerinde analizini yapacağını söyleyen Yanal, “Yediğimiz gollerin analizini içimizde yapacağız. Ama bir duruş var, sahadaki duruşumuzu asla bozmamalıydık. Gol yiyebilirsiniz. Golü üretmek, golü çıkarmak için hep birlikte oynamak gerekiyor. Birlikte oynamayı terk edince bu oluyor. Ama bu planı yapan da oyuncularla planın daha iyi işlemesi için konuşup içeride sorunu çözecek olan da benim. En kısa sürede bunları konuşup önümüze bakmamız gerektiğini düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.

Oyunun 28. dakikasında yaptığı üç oyuncu değişikliğine de değinen deneyimli teknik adam, “Aslında imkan olsa takımın o anda formatını değiştirmek gerekiyor ama bazen bunlar oluyor. Biz bu denli kırılgan bir takım olmaktan acilen çıkmak ve uzaklaşmak zorundayız.” şeklinde konuştu.