Yanal: “Her Maçı Kazanmak İçin Çıkacağız”

Teknik Direktör Ersun Yanal maçın ardından alınan galibiyeti değerlendirdi.

Yanal: “Her Maçı Kazanmak İçin Çıkacağız”
31 Ocak 2021 18:50

Teknik Direktör Ersun Yanal, maçın ardından yaptığı açıklamada alınan galibiyetten ötürü mutlu olduğunu söylerken, oyuncularını alınan galibiyetten ötürü kutladı.

Takım olarak daha olgun bir şekilde oynamak istediklerini hedeflediklerini söylediğinin altını çizen Ersun Yanal, “Önemli maçlarımız var. Bunlarda da olgunlaşmak, daha iyi oynamak, rakibe göre maç taktiği uygulamak, kendi oyunumuzu geliştirmek ve büyütmek de en büyük hedefimiz. Bunu yapabilecek karakterde ve kalitede oyuncularımız var.” dedi.

Takımdaki oyuncuların profillerinin takım oyunu adına çok uygun olduğunu da belirten Yanal, “Oyuncularımızın profilleri, takım oyunculuğu adına çok uygun. Hepsi bu konuda oldukça başarılılar. Hem takım hem de kendileri için kişiliklerini bir araya getirdikleri zaman önemli bir duruşları var. Bundan faydalanıyoruz. Bu oyuncular, kapasitelerini zorlayabilecek ve bunun da ötesinde kendilerini geliştirebilecek oyuncular. Çizdiğimiz organizasyonu çok başarılı şekilde uygulayıp, oyun disiplinine sadık kalıyorlar. Bu konudaki tavırlarından ötürü onları tebrik ediyorum. Ayrıca Sidney Sam’in bugün doğum günüydü. Doğum gününde gol attı. Ona da uzun yaşlar ve mutlu yıllar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Takımdaki sakat oyunculara da değinen deneyimli teknik adam, “Serdar iyileşiyor. Amilton, tekrar bizimle olacak. Ufuk ve Doğukan da bizlerle olduğunda oldukça genç, takımdaşlığı yüksek, yetenekli ve becerikli bir takım olarak yarışa devam edeceğiz. Ama daha ikinci yarının ilk maçını geçtik. Önümüzde koca bir ikinci devre ve kupa var. Disiplinli şekilde yolumuza devam edeceğiz.” şeklinde konuştu. 

Beşiktaş karşısında Orgill’in cezalı duruma düşmesinin de sorulması üzerine bu soruya yanıt veren Ersun Yanal, “Rakiplerimizin gücü ortada. Kadro tercihimizi rakibimizi güçlü bir şekilde analiz edip, bizim artılarımızı ve onların eksilerini oturtarak belirleyeceğiz. Her maç iyi oynayacak ve kazanmak için sahaya çıkacağız.” dedi