Hedef Yenilmezlik Serisini 16 Maça Çıkarmak

Teknik Sorumlu Alfons Groenendijk alınan 4-2’lik galibiyeti değerlendirdi.

Hedef Yenilmezlik Serisini 16 Maça Çıkarmak
15 Mayıs 2022 21:58

Teknik Sorumlu Alfons Groenendijk, maçın ardından yaptığı açıklamada galibiyetten ötürü oldukça mutlu olduklarını söyledi.

Alfons Groenendijk, “Maçtan önce de konuşmuştuk, cevabımızı her zaman olduğu gibi sahada vererek galip gelmeyi başardık ve yenilmezlik serimizi 15 maça çıkardık. İnanılmaz bir seri diye düşünüyorum. Fakat bunun bir süreç olduğunu unutmamak gerekiyor. Çok sıkı çalışma, azim, motivasyon ve hırs gerektiren bir süreç. Bunları bir araya getirdiğimizde kendiliğinden gelen bir başarı olarak görünebiliyor.” dedi.

Ligin son haftasında Galatasaray’a karşı oynayacaklarını ve bu seriyi sürdürmek istediklerini de vurgulayan Groenendijk,  “Gelecek hafta Galatasaray’a karşı yenilmezlik serimizi 16 maça çıkarmak hedefiyle oynayacağız. Belki Avrupa hedefimiz yok ama biz başka hedefler koyarak maç maç ilerliyoruz.” şeklinde konuştu.

Kasımpaşa karşısında alınan galibiyetle birlikte altyapıdan yetişen oyunculara ilk 11’de yer verebilmenin de değerli olduğunun da altını çizen Hollandalı teknik adam, “Çok gol attık, daha fazlasını atabilirdik. Galibiyetten daha güzel olan şey, altyapıdan Bahadır, Bünyamin, Doğukan gibi oyuncuları ilk 11’de oynatabilmekti. bunu başardığımızı düşünüyorum. Bu oyuncuların takımın ve Türk futbolunun geleceği olan oyuncular.” diyerek sözlerini noktaladı.