Dolar 38,7612
Euro 43,6459
Altın 4.147,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 26°C
Az Bulutlu
Antalya
26°C
Az Bulutlu
Paz 24°C
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 24°C

Nuri Şahin: “Fenerbahçe’ye Gücümüz Yetmedi”

Futbol Sorumlusu Nuri Şahin maçın ardından alınan mağlubiyeti değerlendirdi.

Nuri Şahin: “Fenerbahçe’ye Gücümüz Yetmedi”
3 Ocak 2023 22:48

Antalyaspor’da Futbol Sorumlusu Nuri Şahin, maçın ardından Teknik Sorumlu Alfons Groenendijk’ın kırmızı kart görmesi sebebiyle açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe karşısında ilk defa farklı bir sistemle oynadıklarını ve etkili bir ilk yarı ortaya koyduklarını söyleyen Nuri Şahin, “Oyuncular gayet iyi bir ilk yarı çıkardı. İkinci yarı Fenerbahçe üstünlüğü ele geçirdi. Gücümüz yetmedi. Fiziksel açıdan bölgeleri çok iyi kapatamadık. 2-1’den sonra oyuna ortak olduk demeyeyim ama gol kokusu vardı. Golü de bulduk ama yetmedi.” dedi.

MKE Ankaragücü maçında olduğu gibi saha zemini sebebiyle pas yapmakta zorlandıklarını da sözlerine ekleyen Nuri Şahin, “Bu sahada pas yapmak zor olurdu. Bugün hem Fenerbahçe’ye karşı oynadığımız için hem de sahanın el vermediği için pas yaparak çıkmayı doğru bulmadık. Stratejimizde başarılıydık ama yetmedi.” ifadelerini kullandı.