Ersun Yanal’dan Hakem Şimşek’e Eleştiri

Teknik Direktör Ersun Yanal, maçın ardından yayıncı kuruluşa alınan mağlubiyeti değerlendirdi.

Ersun Yanal’dan Hakem Şimşek’e Eleştiri
20 Nisan 2021 21:39

Teknik Direktör Ersun Yanal, maçın ardından yayıncı kuruluşa alınan mağlubiyeti değerlendirirken, hakem Bahattin Şimşek için “yakıştıramadım” ifadelerini kullandı.

Ersun Yanal, alınan mağlubiyet hakkında “Oyunun kırılma anları var. Bu kırılma anlarını iyi oynayamadık. Oyunun genelinde ne bizim rakibe ne rakibin bize karşı üstünlüğü belirgin şekilde olmadı. Ortada bir oyundu. Penaltı pozisyonu ve Doğukan’ın oyundan çıkması derken, ofansif gücümüz konusunda problemlerimiz var ve hamle şansımız yok. Ofansif hamleyi yapmak istesek de doğru yapamıyoruz. Oyunun başlangıcı ile bitimi arasındaki fark, oyun üstünlüğünü son yarım saatte alıp, oyunu forse etmemizdi. Bu oyunun karşılığı, bu  sonuç değildi. Daha iyisini yapabilirdik” dedi.

Maçın hakemi Bahattin Şimşek’in ilk yenilen golde verdiği kararı da eleştiren deneyimli teknik adam, “İlk yediğimiz golde verdiği gibi faullerin verilmediği yerde, oyunu böyle bir faulle kesmesi çok ilginçti. Oyunun kendisine de oyunun gidişindeki tutumuna da yakıştıramadım. Maalesef bu tür hataları çok yapıyorlar. Baskı ve yorgunluk arttıkça, hatalar çok olmaya başladı.” ifadelerini kullandı.