Doğukan Sinik İmzayı Attı

Antalyaspor, Doğukan Sinik’i sezon sonuna kadar kiralık olarak renklerine bağladı.

Doğukan Sinik İmzayı Attı
13 Ocak 2023 13:20

Doğukan Sinik’in imza töreni Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde Asbaşkan Emrah Çelik’ in katılımıyla yapıldı.

Adaptasyon sorunu yaşamayacağını belirten Doğukan Sinik, ‘’Öncelikle çok mutluyum. Birazcık şaşkınım. Kendimi tekrardan evimde hissediyorum. Açıkçası hem başkanımıza hem yönetimimize özellikle de bu konuda Emrah başkanıma çok teşekkür ediyorum. Çünkü gerçekten işlerin hızlandırılması için büyük bir çaba sarf edildi. Benim açımdan çok güzel bir tercih olduğunu düşünüyorum. Çünkü takımı biliyorum, hocayı biliyorum. Çalışanlara kadar herkesi tanıdığım bir yer. Uyum süreci gibi bir problemim yok. Umarım çok büyük katkılar veririm ve bıraktığım yerden aynı şekilde devam ederim. Buranın bana benim de buraya katacağım çok şey var” dedi.

Kış dönemi transfer sezonuna yönetim kurulu üyelerinin büyük bir özveri göstererek transfer engelini kaldırmasıyla başladıklarını söyleyen Emrah Çelik, ‘’Genç kardeşlerimizden Erkan Eyibil’i Gençlerbirliği’ne kiraladık, Gökdeniz’i ise satın alma opsiyonuyla Bodrumspor’a kiralık olarak verdik. Ardından da Doğukan Sinik’i tekrar kadromuza kazandırdık. Kendisine yuvana hoş geldin diyorum. Allah geçen seneki başarılarının devamını nasip etsin” diye konuştu.

Başkan Aziz Çetin ile birlikte İstanbul’da transfer görüşmelerinin olduğunu açıklayan Çelik, “Haji ile ilgili 7-8 kulübün talebi var, birkaç tanesi de olgunlaşmış durumda. Kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda en doğru kararları vereğiz. Başkanımız transferler ile ilgili açıklamayı ilerleyen günlerde yapacaktır” ifadelerini kullandı.