Groenendijk: “Böyle Bir Performans Beklemiyordum”

Teknik Sorumlu Alfons Groenendijk, Galatasaray mağlubiyetini değerlendirdi.

Groenendijk: “Böyle Bir Performans Beklemiyordum”
25 Aralık 2021 19:29

Teknik Sorumlu Alfons Groenendijk, Galatasaray’ı galibiyet için tebrik ederken yaşanan bu mağlubiyet için kendilerine bakmaları gerektiğini söyledi.

“Son 2 haftada bizim takıma ne oldu?” diye konuşan Groenendijk, “Oyuncularımıza da soracağım. Alanyaspor ve Trabzonspor maçlarını mükemmel oynamıştık. Bunları konuşacağız. Benim sayabildiğim 57 tane top kaybıyla oynadık. Bu top kayıplarını şaşkınlık içerisinde izledim. Böyle bir performans beklemiyordum. Bunların nedenlerini araştıracağız, daha iyi olmak için çözüm bulacağız” dedi.

Takım olarak bugün sahada iyi olmadıklarını vurgulayan Alfons Groenendijk, topa sahip olamadıklarını ve Galatasaray’ı oyunda tuttuklarını ifade etti.

Golü yedikten sonra maçın gidişatının değiştiğini kaydeden Groenendijk, “Giresunspor ile oynayacağımız maça hazırlanacağız. Kazanmak için gelmiştik buraya ancak bunu başaramadık. Yine de bu şekilde kaybetmememiz gerekiyordu. Son 2 haftada negatif bir hava var. Bunu değiştirmek için ne gerekiyorsa yapacağız” diye konuştu.