Tralhao: “Bir Puan İçin Mutluyuz”

Teknik Sorumlu Joao Tralhao, deplasmanda alınan bir puan için mutlu olduklarını söyledi.

Tralhao: “Bir Puan İçin Mutluyuz”
27 Ağustos 2023 01:32

Bitexen Antalyaspor’da Teknik Sorumlu Joao Tralhao, EMS Yapı Sivasspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında aldıkları bir puan için mutlu olduklarını söyledi.

Antalyasporlu futbolcuların bireysel olarak çok üst seviyede oynadıklarını belirten Tralhao, “İlk yarıda yüksek seviyedeki oyunumuzla golü bulduk. Rakibimizi baskı altına aldığımız oyunu iyi kapattığımız dakikalarda, maalesef takımımız adına çok önemli bir oyuncuyu kaybettik. Sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı. Sahada rakibimizden daha az sayıda oyuncumuz olduğu dakikalarda rakibimiz oyunu oynamaya devam etti. Ve bu süre içinde maalesef hem sağ hem sol kanattan bize karşı ataklar buldular. Bu dalgalanmanın ardından tekrardan bir oyuncu değişikliği yaparak oyuna döndüğümüzde ters atılan bir uzun topta maalesef ofsaytta olmayan bir oyuncu gol attı. Gol yedikten sonra maalesef takımımızda bir düşüş başladı” dedi.

İlk yarıda genel olarak oyundan memnun olduğunu fakat ikinci yarıda kendi seviyelerinin altında bir oyun sergilediklerine de dikkat çeken joao Tralhao, “Rakibimiz oyunu dengeledi ve bazı anlarında iyi de oynadı. Bu bir süreç. Biz bu süreci böyle atlatmayı öngörüyorduk. Çünkü biz bir kimlik oluşturuyoruz. Takımımız adına o kimliği oluşturmak kolay olmayacaktır. Hepimiz bunun farkındayız. Kimliğimizi oluşturmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.