Groenendijk: “Beraberlik Çıkarabileceğimiz Maçtı”

Teknik Sorumlu Alfons Groenendijk, alınan mağlubiyet sonrası açıklamalarda bulundu.

Groenendijk: “Beraberlik Çıkarabileceğimiz Maçtı”
1 Şubat 2023 23:02

Teknik Sorumlu Alfons Groenendijk, Trabzonspor karşısında beraberlikle ayrılacakları bir maçtan son dokunuşların yetersiz olması sebebiyle puansız ayrıldıklarını söyledi.

Alfons Groenendijk, Antalyaspor’un ilk yarıda oynadığı oyunun kendilerini tatmin etmediğini söylerken, “Pozisyon oyunumuzu iyi oynayamadık ve oyun kurgumuzu sahaya yansıtamadık. Çok uzun toplar kullandık, uzun toplarda ikinci topları alamadığımız için fiziksel üstünlüğü olan rakibe karşı bu toplar bizim açımızdan dezavantaj yarattı.” dedi.

Beraberlik çıkaracakları maçtan puansız ayrıldıklarını söyleyen Groenendijk, “Beraberlik çıkarabileceğimiz maçtan son dakikada yediğimiz golle 2-0 yenik ayrılıyoruz. Trabzonspor karşısındaki mücadeleyi biraz da olsa beğendim. Ancak daha iyi oynayabilirdik. Bu maçı düşünmek için çok zamanımız yok. Cumartesi günü oynayacağımız Gaziantep FK maçına hem mental hem fiziksel anlamda hemen hazırlanmamız gerekiyor.” ifadelerini kullandı.

İkinci yarıda sergilediklerin oyunun daha iyi olduğunu da sözlerine ekleyen Groenendijk, “Fırsatlar geldi am son dokunuşlarımız yetersizdi. 95 dakikalık mücadelenin son anlarında bir penaltı pozisyonu oldu. Şüpheli her pozisyon, VAR’da incelenmeli ve bence penaltıydı” diye konuştu.