Groenendijk: “Art Arda İki Galibiyet Memnun Edici”

Teknik Sorumlu Alfons Groenendijk maçın ardından alınan galibiyeti değerlendirdi.

Groenendijk: “Art Arda İki Galibiyet Memnun Edici”
6 Kasım 2021 19:08

Teknik Sorumlu Alfons Groenendijk, maçın ardından alınan galibiyeti değerlendirirken art arda alına iki galibiyetin kendileri açısından oldukça memnun edici olduğunu söyledi. 

İlk yarı çok iyi oynadıklarını, 6-7 gol fırsatı bulmalarına rağmen bunları değerlendiremediklerini aktaran Alfons Groenendijk, “Oluşturmak istediğimiz Antalyaspor’u ilk 45 dakikada sahaya yansıttık, bu da daha iyi olacağımızın sinyallerini verdi. İlk yarıda tek eksiğimiz goldü. İkinci yarıya aynı baskı, hırsı ve kazanma isteğiyle başladık. Erken gelen gol şansları vardı. Sonuç olarak Mukairu ile kendi oluşturduğu pozisyonla çok güzel bir gol attı. Gol atmayı hak ediyordu, onun gol atması bizi memnun etti.” dedi.

İlk golün ardından ikinci golü atma şansını da birçok kez yakaladıklarını kaydeden Groenendijk, “İkinci golü atma şanslarını değerlendiremedik. Altay da 1-0’dan sonra ilk yarıya oranla daha iyi oynadı. Mücadele daha zorlu hale dönmüşken taraftarlarımızın desteği ile ayağa kalktık. Oyuna giren her oyuncu istediğimizi sahaya yansıttı, bu da galibiyetle neticelenmiş oldu. Antalyaspor’a yansıtmak istediğimiz oyun felsefesi ve mantalitesi olarak yolun başındayız. Pozitif olarak bu yola başlamak önemli, iki galibiyet art arda aldık. Bu bizi memnun etti, daha iyi olacağız.” şeklinde konuştu.

Taraftarlara da çağrıda bulunan Alfons Groenendijk, “Bu takımın daha fazla taraftar desteğine ihtiyacı var. Milli aradan sonraki Akdeniz derbisinde çok fazla taraftara ihtiyacımız olacak. Onların desteğine ihtiyacımız var” ifadelerini kullandı.