Antalyasporlu Oyunculardan Galibiyet Yorumu

Antalyasporlu oyuncular alınan galibiyeti değerlendirdi.

Antalyasporlu Oyunculardan Galibiyet Yorumu
20 Mart 2022 17:09

Mücadelenin ardından yayıncı kuruluşa yorum yapan Doğukan Sinik, Fredy Ribeiro ve Veysel Sarı alınan galibiyeti değerlendirdi.

A Milli Takım aday kadrosuna seçildiği hafta başarılı oyununu sürdüren ve güzel oyununu golle süsleyen Doğukan Sinik, “Gerçekten çok mutluyum. Üç puan alıp rahatlamak istiyorduk. Nuri Hoca inanılmaz inandı ve güvendi. Bu başarıda yüzde 49’luk pay benimse yüzde 51’lik kısım hoca faktörüdür. Buradan kendisine çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Gol sevincine de değinen Doğukan, “Tribünde annem vardı, anneme kalp işareti yaptım. İnşallah böyle bol bol kalp yaptığım bir sezon olarak devam eder.” ifadelerini kullandı.

Üçüncü golü kaydeden isim Fredy ise “Gol benimdi ama aynı zamanda kontrpiye söz konusuydu, Fernando’ya çarparak girdi. Hem gol hem galibiyet için mutluyum. Çalışmalarımıza devam edip tekrar iyi bir süreç geçirme hedefindeyiz” şeklinde konuştu.

İlk golü kaydeden Veysel Sarı ise “Topa vurduğumda Behich’in vücudunun içeride olduğunu gördüm. O yüzden hakeme gol olduğunu söyledim. Eşim ve çocuğum maça gelmişti bu gol onlara armağan olsun. İkinci yarı önemli transferler yaptık. Takıma katılan arkadaşlarımız tabiri caizse takıma oturdu diyebiliriz. Oynadığımız oyunu her hafta güzelleştirmeye ve futbolun doğrularını yapmaya çalışıyoruz. Kaliteli ayaklar olduğu sürece maçları da kazanıyoruz.” dedi.