Antalyaspor, Adolfo Julian Gaich ile Resmi Sözleşme İmzaladı

Antalyaspor Adolfo Julian Gaich ile resmi sözleşme imzaladı.

Antalyaspor, Adolfo Julian Gaich ile Resmi Sözleşme İmzaladı
15 Ağustos 2024 16:32

Antalyaspor, Arjantinli forvet Adolfo Julian Gaich ile resmi sözleşme imzaladı. Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde gerçekleştirilen imza törenine Asbaşkanlar Ali Altun ve Levent Ördek katıldı.

Asbaşkan Levent Ördek, törende yaptığı açıklamada Gaich ile 1 yıllık kiralık sözleşme imzaladıklarını belirterek, “Tanıdığımız, bildiğimiz bir oyuncu. Geçen sezon Rize’de önemli işler yaptı. Buraya da hazır olarak geldi. CSKA Moskova’da hazırlık dönemini geçirdi ve maça çıktı. Güçlü fiziği ve karakteri ile özellikle tercih ettiğimiz bir oyuncuydu. Antalyaspor’umuza hayırlı olsun” dedi.

Asbaşkan Ali Altun da Gaich’in takımdaki golcü ihtiyacını karşılayacağını vurgulayarak, “Genç yaşı, hırslı yapısı ve golcü özellikleriyle takımımıza büyük katkı sağlayacağına inanıyorum. Fizik olarak oynamaya hazır. Ligimizi de tanıyan bir futbolcu olarak uyum sorunu yaşamayacağını düşünüyorum. Satın alma opsiyonu kulübümüzde olmak üzere 1 yıllık kiralık anlaşma yaptık. Ancak göstereceği performansla uzun yıllar aramızda olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Adolfo Julian Gaich, Antalyaspor formasıyla yeniden Türkiye’de olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Arjantinli futbolcu, “Yeni bir meydan okumayla başlıyorum. Bu sene de elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Alex de Souza ile birlikte güçlü bir ekip olacağız. Rakiplerimize karşı en iyisini yapacağız. Bireysel olarak hedeften daha çok takımıma yardım etmeye ve takımın başarısına odaklanıyorum” dedi.

ADOLFO JULIAN GAICH – KARİYER

2018-2020: CA San Lorenzo de Almagro | 28 Maç – 8 Gol – 1 Asist
2020-2024: CSKA Moskova | 39 Maç – 3 Gol – 4 Asist
2020-2021: Benevento Calcio | 15 Maç – 2 Gol
2021-2022: SD Huesca | 15 Maç – 2 Gol
2022-2023: Hellas Verona | 16 Maç – 2 Gol – 1 Asist
2023-2024: Çaykur Rizespor | 35 Maç – 11 Gol – 1 Asist

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.