Antalyaspor, Adidas ile İki Yıllık Anlaşma İmzaladı

Antalyaspor, iki yıl boyunca Adidas marka ürünler kullanacak.

Antalyaspor, Adidas ile İki Yıllık Anlaşma İmzaladı
25 Haziran 2024 14:27

Antalyaspor, profesyonel futbol takımı ve U19 takımı için 2024-2025 sezonundan itibaren iki yıl boyunca resmi müsabakalarda giyeceği formalar, antrenman ve kamp ürünleri için Samuray Sport tedariki ile Adidas marka ürünler kullanacak.

Anlaşma, Başkan Sinan Boztepe, Samuray Sport’un sahibi Fatih Yoldaş ve Adidas Türkiye Futbol Direktörü Sertan Kutval tarafından Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde imzalandı. 2024-2025 ve 2025-2026 yıllarını kapsayan bu anlaşmaya göre, yeni sezonda Antalyaspor’un ürünleri Samuray Sport aracılığıyla Adidas markası olacak.

Başkan Sinan Boztepe, imza töreninde yaptığı konuşmada “Uzun süren görüşmelerimiz sonunda Samuray firması ve Adidas ile anlaşma noktasına geldik. Bu anlaşma bizde heyecan yarattı. İlgilerinden ötürü Samuray Sport ve Adidas ailesine çok teşekkür ediyoruz. Güzel bir birlikteliğimiz olacak. Umarız sadece iki yıl değil, uzun yıllar boyunca uyumlu bir şekilde çalışırız” dedi.

Samuray Sport sahibi Fatih Yoldaş “Süper Lig’in en gözde kulüplerinden Antalyaspor’u Adidas ile buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz. Antalyaspor’u Avrupa kupalarında görme arzusuyla bu imzayı atıyoruz. İnşallah iki sezon boyunca güzel işlere imza atacağız” ifadelerini kullandı.

Adidas Türkiye Futbol Direktörü Sertan Kutval ise “Marka olarak Antalyaspor ile birlikte olmaktan son derece mutluyuz. Umarız Adidas markası Antalyaspor’a şans getirir. Dünyanın en iyi futbol markasıyız ve iki taraf için de güzel bir birliktelik olacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

İmza töreni, günün anısına çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.