Sizi Sevgi Pıtırcıkları Sizi

Bizim rakibimiz kim? Geçen hafta evimizde bize 4 gol atan Ankaragücü mü? Ligin dibinde olup yine evimizde bize 2 gol atıp 3 puan kazanan Akhisar mı…

Sizi Sevgi Pıtırcıkları Sizi
13 Mart 2019 08:56

Başakşehir’in kazandığı bir haftada Galatasaray’ın olası bir puan kaybı ligin şampiyonunu şimdiden belirleyecekti adeta. Yani demem o ki, Galatasaray aslında inanılmaz bir psikolojik baskı ile başladı maça. Son derece şanssız bir gol yedik. Oyunu geride kabul ederek hızlı ofans oyuncularımız ile sonuca gitmeye çalıştık. Lakin topu bir şekilde Doukara’ya getiremedik maalesef.

3-0’dan sonra zaten Bülent Hoca zaten “Ya herro ya merro” diyerek orta alandaki savunma oyuncusunu tek oyuncuya düşürdü ve bu maçın böyle bitmeyeceği ortaya çıktı. Rakip kaleci kalesinde resmen devleşti. Tam 7 tane yüzde yüz tehlike yarattığımız pozisyonu kurtardı.  Muslera’nın ne kadar güzel bir performans sergilediğini ben bu satırlarda dile getirebilirim. Ama maç sonu Doğukan söylerse bunu olmaz. Galatasaray’ın şampiyonluk değerlendirmesini sen yapma bir zahmet Doğukan. “Umarım Şampiyon olurlar” deme mesela Doğukan. Bize ne kardeşim kimin şampiyon olacağından! Sen son iki maçta dokuz gol yiyen, haftalardır sadece bir kez kazanan takımına yoğunlaş mesela.

Gelelim Bülent Hocanın maç sonu açıklamalarına…

Hocam dedin ki “Galatasaray bizim rakibimiz değil.” E gitmeseydik o zaman İstanbul’a. Ya da bizim rakibimiz kim mesela? Geçen hafta evimizde bize 4 gol atan Ankaragücü mü? Ligin dibinde olup yine evimizde bize 2 gol atıp 3 puan kazanan Akhisar mı?

Kimi rakip olarak görüyorsunuz hocam siz? Biz de tribünde ona göre gard alalım yani.