Sığmıyoruz Kadrajlara

Hedefimizi belli edecek maçtı Bursaspor maçı. Alınan mağlubiyet ile ilk 10 arasında olacağımız belli oldu …

Sığmıyoruz Kadrajlara
21 Aralık 2016 08:58

Hedefimizi belli edecek maçtı Bursaspor maçı. Alınan mağlubiyet ile ilk 10 arasında olacağımız belli oldu. Bu maçı kazanmış olsaydık Avrupa hedefiyle kafalarda hesaplar yapmaya başlardık. Ama olmadı, canları sağ olsun. Sahadaki eksikleri yazmayacağım, hoca kısıtlı kadro ile oynuyor. Futbolcu kardeşlerim de kaç haftadır performanslarını sonuna kadar zorladılar.

Mağlup olmamızdaki en büyük sebeplerden biri de kulüpteki kravatlılar. Taraftar gruplarını küstürürsen çıkış zamanımızda futbolcu kardeşlerimiz tribünden aldığı gücü alamazlar. Bu maçta alamadılar ve maça sönük başladılar. Maçı tvden izleyenler dikkat etmişlerdir. Bursaspor takımının oyundan düştüğü dakikalarda tribünlerin takıma verdiği destek ile dirençli kaldılar.

Sanal alemde gördüğüm resimlerde birkaç konu dikkatimi çekti. Her hafta özel uçak ile deplasmana giden gazeteci sayısı artmaya başlamış. Bu gazetecilerin uçak ve konaklama masraflarının kulüp tarafından karşılandığı aşikar. Ve Antalyaspor takımımıza ayrılan sayfa sayısı da belli. Birkaç gazeteci abi ve kardeşlerimi tenzih ederim ama geride kalanların gezmeye gittikleri belli. Zaten bazı silahşörler sanalda ve ortamlarda nokta bölgeye laf söyletmiyor. Bunların hepsine eyvallah ama bari arkadaş Antalyaspor atkısı takın ya da Antalyaspor ürünü giyin ki yalancıktan da olsa desteklediğiniz ortaya çıksın.

Bu hafta önümüzde kritik bir Kasımpaşa maçı var. Bazı topçularımız sarı kart cezalısı. Diego’nun bu hafta kart cezalısı olduğunda takım defansının hali ortada.  Antalyaspor yönetimi önümüzdeki Kasımpaşa ve iki hafta deplasmanda oynayacağımız kritik Gaziantepspor ve Osmanlıspor maçlarında tribün desteğine ihtiyacı olan takımı yalnız bıraktırtmaz.

Tribün grupları ile en kısa zamanda aradaki soğukluğun giderilmesi gerek. Uçakla deplasmana götürdüğünüz bazı gazetecilere gösterdiğiniz hassasiyeti tribün gruplarına da göstermeniz gerekmektedir. Önümüzde çok kritik üç maç var, ikisi deplasmanda.

Yazımın son bölümünde Isparta’da üniversitede okuyan, 07 Gençlik grubuna bağlı olan, arma sevdası için otostop çekerek Bursa deplasmanına giden iki kardeşimize; Mustafa Kemal Özen ve Ramazan Kaan Atalay kardeşimize helal olsun. Atkılıların takıma nasıl bağlı olduğunu cümle aleme gösterdiniz.

07 Gençlik olarak gittiğin yerde yalnız kalma dedik. Ama bu hafta yıllar sonra yalnız kaldın Antalyasporum.

07 Gençlik grubu olarak yönetime sözümüz: “Sığmıyoruz kadrajlara, maç tvde izlenir. Bu işte bir terslik var.”