Savaşımız Şimdi Başlıyor

28 Ocak 2020 10:23

Evren İlkdoğan yazdı…

Yakın deplasmanları oldum olası çok severim. Denizli deplasmanı da hem gün hem saat açısından çok uygundu. Sabah çıkılan deplasman yolculuğunda, akşam saatlerinde eve dönmek ve galip gelmek, güzel bir pazar geçirmemizi sağladı.

Takımın ihtiyaç duyulan mevkilerine yapılan transferlerle, sahada ne yaptığını bilen bir takım hüviyetine büründü Antalyaspor. Hücum hattına yapılan kaliteli transferler, farklarını ortaya koydu. Sene başından beri son vuruşlarda yaşadığımız beceriksizlik, takımın ligde bulunduğu konumun en önemli sebeplerinden biriydi hiç şüphesiz.

Fredy geldiğinden beri en yararlı maçını oynadı. Rakibe bastı, asistini yaptı ve 10 numara pozisyonu için takımdaki en iyi alternatif olduğunu gösterdi.

Adis Jahovic usta işi bir gol attı. Sakatlanmasa ikinci yarıda devamını da getirirdi. Maalesef 1-1.5 ay kadar sahalardan uzak kalacak. Daha ciddi bir yaralanma yaşamadığı için mutluyum. Bizim için önemli bir eksik ama insan sağlığı her şeyden önce gelir.

Bu hafta direkt rakiplerimizden biri olan Konyaspor ile oynuyoruz. Onlar da bizim kadar sorunlu ve buraya en azından kaybetmemek için geleceklerdir.

Ligin iç sahada Kasımpaşa ile beraber en kötü performansına sahip 2 takımından biri konumundayız. Bunu tersine çevirmek için dişimize göre bir takımla oynayacağız.

Podolski ve Ersan Gülüm’ün de katılmasıyla beraber rakipler için daha da korkulan bir takım olacağımızı düşünüyorum. Konyaspor,Kayserispor ve Kasımpaşa maçlarından alınacak 7-9 puan bizi alt sıralardan hızlıca güvenli bölgeye taşıyacaktır.

Biz üstümüze düşeni yapıp her zaman olduğu gibi cumartesi günü stattaki yerimizi alıp bu zorlu maçta Antalyaspor’umuzu yalnız bırakmayalım.

Lig sonuna kadar taraftar-futbolcu-yönetim-medya dörtlüsünün tamamıyla bir bütün olması gerekli.
Yanlışları ve doğruları sene sonunda oturur, konuşur, eleştiririz.

Şimdi destek zamanı artık!

Savaşımız şimdi başlıyor!