Samuel Eto’o’dan Öğrencilere Kupa

Antalya Yeditepe Konyaaltı Koleji, Antalyaspor yöneticileri ve futbolcularını ağırladı.

Samuel Eto’o’dan Öğrencilere Kupa
25 Aralık 2015 17:31

Antalya Yeditepe Konyaaltı Koleji, Antalyaspor yöneticileri ve futbolcularını ağırladı. Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, Futbol Şube Sorumlusu Ali İhsan Sav, Kulüp Menajeri Cem Deda ve futbolculardan Samuel Eto’o, Ondrej Celustka, Can Arat, Guilherma ve Lokman Gör’ün katıldığı etkinlikte Antalyaspor yönetici ve futbolcuları kampüs girişinde okul yöneticileri tarafından karşılandı.

Öğrenciler Antalyasporlu futbolculara yoğun ilgi gösterirken Antalyasporlu futbolculara çiçek takdim ettiler. Ardından daha öncesinde gerçekleştirilen sınıflar arası futbol turnuvasında şampiyon olan öğrencilere kupalarını Antalyaspor kaptanı Samuel Eto’o verdi.

Antalya Yeditepe Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koca tarafından Samuel Eto’o’ya, Antalyaspor’a yaptığı katkılardan dolayı teşekkürü ölümsüzleştirmek adına hazırlanmış olan kupa takdim edilirken, Samuel Eto’o da taraftar olarak maçlarda öğrencileri görmekten çok mutlu olacaklarını dile getirdi.

Öğrenciler, Antalyaspor Kulübü yöneticileri ve futbolcuları, kampüs girişinde olduğu gibi tezahürat ve coşkulu alkışlarla uğurladı.