Şahin: “Bu Takımın Hocası Olduğum İçin Gurur Duyuyorum”

Fraport TAV Antalyaspor’un Burdur’da gerçekleştirdiği ilk hazırlık kampının son gününde Futbol Sorumlusu Nuri Şahin basın mensupları ile MAKÜ Lavanta Otel’deki medya gününde bir araya geldi.

Şahin: “Bu Takımın Hocası Olduğum İçin Gurur Duyuyorum”
14 Temmuz 2022 17:17

Sezon öncesi hazırlık kampının ilk bölümünde iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini söyleyen Nuri Şahin, sakatlık yaşamadan ve istediklerinin tamamını gerçekleştirdikleri bir dönem geçirdiklerini ifade etti.

Kamp dönemini savunma ve hücum olarak ikiye ayırdıklarını, Burdur’da hücum üzerine çalıştıklarını ve Almanya’da daha çok savunma üzerine çalışacaklarını belirten Şahin, Almanya kampında oynayacakları hazırlık maçları ile tamamen lige hazır hale geleceklerini vurguladı.

Altyapıdan gelen oyunculara Burdur’da şans verdiklerini ve bazılarını Almanya kampına da götüreceklerini anlatan Şahin, “Bize kimse formayı vermedi. Biz de hak ederek aldık. Genç oyuncuyu oynatmış olmak için oynatmam. Mevkilerinde mücadele ettikleri oyuncuların kalitesi de ortada. Forma aslanın ağzında. Formayı alabilmeleri için her türlü yardımı yapıyoruz teknik ekip olarak. Çok çalışırlarsa ve formayı hak ettiklerini gösterirlerse bu sene de takımımızda yer alacaklar” dedi.

Süper Lig’de devam eden bir serileri olduğunu hatırlatan Şahin, “Bunu başardık ve bunu artık kimse elimizden alamaz. Bundan sonraki sezonda bu seriyi sürdürmek veya bitse de daha iyilerini yapmak istiyoruz. Tek istediğim ilk maçımızın iç sahada olmasıydı. Takımın çok önemi yok. Zaten hepsiyle bir şekilde oynayacağız” diye konuştu.

Kendisinin de Antalyaspor’un da hedefleri olduğunu söyleyen Nuri Şahin, “Bunları başarmak için buradayım, mutluyum ve bu takımın hocası olduğu için gurur duyuyorum” ifadelerini kullandı.

Şu ana kadar yapılan transferlerden çok memnun olduğunu kaydeden Şahin, “Başkanımız ve yönetimimiz bu konuda çok çalıştı ve özveri gösterdi. Soner, Alperen ve Ömer takımımıza erken katıldı. Fernando yeniden aramızda zaten. Haji de istediğimiz bir oyuncu. O da bizi istiyor. Ona ayrı bir parantez açmak gerekir. Gerçekten dik bir duruş gösterdi. Başkasına ayrı bize ayrı konuşmadı. Umarım kısa süre içinde transferi biter. Birkaç transfer daha yapabiliriz” dedi.

Hull City’e transfer olan Doğukan Sinik hakkında konuşan Nuri Şahin, “O hem benim takım arkadaşlığını, hem hocalığını hem abiliğini yaptığım biri. Çok daha iyi yerlere gelebilecek bir potansiyeli var” şeklinde konuştu.

ETİKETLER: ,