Rıza Çalımbay: Avrupa Neden Olmasın

Antalyaspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, konuk olduğu Radyospor’a açıklamalar yaptı …

Rıza Çalımbay: Avrupa Neden Olmasın
15 Aralık 2016 15:15

Antalyaspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, konuk olduğu Radyospor’a açıklamalar yaptı.

Sözlerine Fenerbahçe galibiyetiyle başlayan Rıza Çalımbay, idmanlarda arkadaşlarımıza sahada uyguladıklarımızı anlatmaya çalıştık ve çabuk kavradılar. Daha öncede belirttiğim gibi olaya maç maç bakıyoruz ve rakip ayırt etmiyoruz. Bizim için güzel bir galibiyet oldu. Umarım çıkışımız devam eder” dedi.

Avrupa Neden Olmasın

Bu haftaki Bursaspor karşılaması hakkında konuşan Çalımbay, “Zor bir müsabaka olacak. Bu yıl ilk hedefimiz ligi ilk 10 içerisinde bitirmek fakat bu karşılaşmalar bizim hedeflerimize yön verecek. Kazanmak ve çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Aatif’ı İstiyorum

Devre arası transferleriyle ilgili açıklamalarda bulunan deneyimli çalıştırıcı, “Transfer döneminde alacağımız oyuncuları kafamızda belirledik. Gelecek hafta içerisinde net bir karara bağlayacağız. Kadroda yer almayan oyuncularda benim geldiğim dönemden beri bizimle antrenman yapıyorlar, onların durumunu masaya yatıracağız. Eto’o’ya alternatif isim düşünüyoruz ama onun gibi yıldız transferi yapmamız şu anda çok zor. Aatif’ı istiyorum ama şu anda form tuttu, Fenerbahçe’nin transferine izin vereceğini düşünmüyorum” diye konuştu.

Samet Ağabey Beni Aradı

Samet Aybaba ile aralarında geçen diyaloga deyinen tecrübeli hoca, “Samet Ağabey beni maçtan sonra aradı, tebrik etti ve çok iyi oynadığımızı söyledi. Aramızda hiçbir sıkıntı yok. Bunlar küçük şeyler ben takılmam böyle şeylere. Samet Ağabeyin bende yeri ayrıdır. Benim kaptanlığımı yapmış ve kaptanlığı bana devretmiş birisidir” açıklamasında bulundu.