Red Soldiers Grubu Köprüçay’a Gidiyor

Red Soldiers, son günlerde yaşayan balık ölümlerine dikkat çekmek için Köprüçay’a gidiyor …

Red Soldiers Grubu Köprüçay’a Gidiyor
17 Haziran 2016 17:04

Antalyaspor taraftar gruplarından Red Soldiers, son günlerde yaşayan balık ölümlerine dikkat çekmek için Manavgat ve Serik ilçeleri sınırındaki Köprüçay’a gidiyor.

18 Haziran 2016 Cumartesi günü 100.Yıl’dan Samanyolu Pastanesi önünden araç kaldıracak olan Red Soldiers grubu, HESler yüzünden doğaya zarar verildiği ve doğaya zarar verenlerle mücadele etmek için Köprüçay’a gideceğini duyurdu.

Taraftar grubu lideri Berk Çoraylı ise yaptığı açıklamada çevreye verilen rahatsızlığa ve doğa katliamına sessiz kalmayacaklarını belirterek, olay yerine gidip bir basın açıklamasıyla tepkilerini göstereceklerini ve olayın takipçisi olacaklarını belirtti.

Red Soldiers grubu tarafından yaplan açıklama şu şekilde:

Köprüçay’da HES çalışmaları yüzünden doğaya zarar veriliyor ve 4 Haziran’dan bu yana binlere balık ölüyor. Red Soldiers grubu olarak bu olaya sessiz kalmamak için cumartesi günü saat 15.00’da Samanyuolu Pastanesi önünden araçlar kaldırarak olayın yaşandığı yere gidilecek ve Köprüçay’da tepkimizi otaya koymak için bir basın açıklaması yayınlanacaktır. Katılmak isteyenlere arz olunur.