Öztürk İlk Toplantısını Düzenledi

Bugün düzenlenen olağanüstü genel kurulda başkanlığa seçilen Ali Şafak Öztürk, başkan olarak ilk toplantısını Hasan Subaşı Tesisleri’nde düzenledi …

Öztürk İlk Toplantısını Düzenledi
30 Haziran 2016 16:21

Bugün düzenlenen olağanüstü genel kurulda başkanlığa seçilen Ali Şafak Öztürk, başkan olarak ilk toplantısını Hasan Subaşı Tesisleri’nde düzenledi.

Ali Şafak Öztürk, genel kurul sonrasında Hasan Subaşı Tesisleri’ni gezdi ve burada yönetim kurulu üyeleriyle fotoğraf çektirdi ve gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Antalyaspor’un ilk etap kamp programının yapılmadığını ve bu programa uyulacağını belirten Öztürk, öncelikle transfer çalışmalarına hız kazandıracaklarını söyledi. Kadroda şu an 52 oyuncu bulunduğunu hatırlatan Öztürk, yola devam etmeyecekleri futbolcularla sözleşme feshi yoluna gideceklerini aktardı.

Jose Morais’in belirlediği futbolcu listesine göre takımdan ayrılacak oyuncuların belirleneceğini söyleyen çiçeği burnunda başkan, mali durum netleştikçe transferin netleşeceğini, kısa ve öz transferlerle nokta atışı yapmak istediklerine dikkat çekti.

Öte yandan Ronaldinho transferine de değinen Öztürk, kesinlikle oyuncuyu gündemlerine almadıklarını aktardı. Öztürk, kendi yıldızlarını yaratmayı istediklerini kaydederken, “Yıldız transfer yapmaktan çok kendi yıldızlarımızı yaratma peşindeyiz. Elimizde yıldız futbolcular var. Bunun maliyet yükü de bellidir. Hedeflere ulaşabilmek için daha uzun dönem düşünmek lazım. Buna uygun futbolcular alınacaktır. Çünkü elimizde yıldız ve tecrübeli futbolcular var.” dedi.

Antalyaspor’un ikinci kamp dönemini Hollanda’da geçirmesini planladıklarını belirten Öztürk, kadrodaki Türk oyuncu sayısını arttırarak koşan, mücadele eden bir Antalyaspor yaratmak istediklerini belirtti.

Stat devrinin uzun süre almadan gerçekleşeceğine inandığını dile getiren Öztürk, bilet ve kombine fiyatlarında indirim yapacaklarını anlattı. Öztürk, daha önce kombine satın alan taraftarın indirimde olumsuz etkilenmeyeceği sistemi yakında açıklayacaklarından bahsetti. Öztürk, kulübe finansal değer getirecek doğru rakam olursa sponsorluk anlaşmasına sıcak baktıklarına değindi.