Ali Şafak Öztürk Daha Fazlasını İstiyor

Başkan Ali Şafak Öztürk yeni sezonun hedeflerini açıkladı …

Ali Şafak Öztürk Daha Fazlasını İstiyor
27 Haziran 2017 23:59

Geçtiğimiz sezonu beşinci sırada bitiren ve yeni sezonda ligi ilk üçte bitirmeyi hedefleyen Antalyaspor’da Başkan Ali Şafak Öztürk geçen senenin daha fazlasını elde etmek ve şampiyonluk yarışında olan bir takım yaratmak istediklerini belirtti.

Şu ana dek Aydın, Salih, Menez, Boffin, Drole, Maicon transferleriyle transfer döneminin en hareketli takımlarından birisi olan kırmızı beyazlılarda üç oyuncunun daha alınması için çalışmalar sürdürülüyor.

Transfer çalışmalarıyla ilgili beIN SPORTS’a konuşan Başkan Ali Şafak Öztürk, transfere hızlı bir giriş yaptıklarını ve kalan transferleri de kamp dönemine yetiştirmek istediklerini söyledi. Acele ettiklerini için yüksek maliyetleri hoş görebildiklerini de dile getiren Öztürk, en fazla üç transfer daha yapmak istediklerini, önceliğin 10 numarada olduğunu fakat defansa da rekabeti yükseltmek için takviye gelebileceğini söyledi.

Antalyaspor’un savunmasını da öven Ali Şafak Öztürk, Diego’nun Türkiye’nin belki de en iyi stoperi olduğunu, milli takımı zorlayacak bir Sakıb’ın bulunduğunu, devamlılığı olan Celustka, Salih gibi isimlere sahip olduklarını aktardı.

Forvet arkası 8 numara oynayabilen bir 10 numara istediklerini söyleyen Öztürk, bu mevkiide yıldız oyuncu baktıklarını sözlerine ekledi.