Öztürk, Çalımbay Söylentilerine Açıklık Getirdi

Ali Şafak Öztürk, Rıza Çalımbay ile Antalyaspor yönetimi arasında problem olduğu dedikodularına açıklık getirdi …

Öztürk, Çalımbay Söylentilerine Açıklık Getirdi
11 Haziran 2017 19:21

Ali Şafak Öztürk, basında çıkan Rıza Çalımbay ile Antalyaspor yönetimi arasında problem olduğu dedikodularına yanıt verdi.

Öztürk, yaptığı açıklamada yönetim ile teknik direktör Rıza Çalımbay’ın arasında fikir ayrılığı oluşması sonucu takımdan ayrılabileceği söylentilerini yalanlarken, belirli konularda anlaşmazlık yaşanabileceğinin de altını çizdi.

Ali Şafak Öztürk, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Çok iyi bir teknik direktörümüz var. Türkiye standartlarında en iyi teknik direktörlerden birisine sahibiz. İyi bir ekibi var. Ekibi ve kendisiyle de iyi bir iletişimimiz var. Bu gelecek sezon içerisinde de devam edecek. Belirli konularda anlaşmazlık olacaktır. Bu gayet normal ama beraber çalışmama noktasına kesinlikle yaklaşmadık. Biz kendisinden gayet memnunuz, kendisinin de bizden memnun olduğunu düşünüyoruz.

Bilindiği gibi Çalımbay, eski öğrencisi Aatif’i Antalyaspor’a istemiş fakat Antalyaspor yönetimi bu transfere sıcak bakmamıştı. Bunun üzerine kulislerde Rıza Çalımbay ile yönetim arasında soğuk rüzgarlar estiği ve Çalımbay’ın yerine yeni sezonda şu an Süper Lig’de takım çalıştıran bir ismin getirileceği konuşulmuştu.