Dolar 39,8348
Euro 47,0672
Altın 4.287,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 35°C
Açık
Antalya
35°C
Açık
Sal 35°C
Çar 36°C
Per 36°C
Cum 36°C

Osmanlıspor Başkanından Öztürk’e Eleştiri

Başkan Ali Şafak Öztürk’ün Kulüpler Birliği seçimlerine dair yaptığı açıklamaya Osmanlıspor Başkanından cevap geldi …

Osmanlıspor Başkanından Öztürk’e Eleştiri
15 Ağustos 2017 13:14

Başkan Ali Şafak Öztürk’ün Kulüpler Birliği seçimlerine dair yaptığı açıklamaya Osmanlıspor Başkanından cevap geldi.

Osmanlıspor başkanı Sadık Dik, Fikret Orman’ın savunuculuğunu yaparak, Beşiktaş başkanının Kulüpler Birliği için adaylığı hiç düşünmediğini aktardı.

Sadık Dik, yaptığı açıklamada Göksel Gümüşdağ’ın Kulüpler Birliği başkanlığı döneminde çok önemli işlere imza attığını söylerken,  “18 kulüp kardeşiz diyor ama kendi aralarında açıktan aday belirliyorlar. Herkes gizli oylama istedi. Tüzük de böyle. Ancak açık oylama yapıldı ve Fikret Başkan da oy kullanmadı. Ama kendisi bize destek verdi. ‘Osmanlıspor Tesisleri’ni açtığı için onları destekledim’ dedi.  Fikret Orman’ın kesinlikle Kulüpler Birliği Başkanlığı’na aday olma gibi bir niyeti yoktu. Ali Şafak Öztürk’ün bu konuşmayı yapması çok yanlıştır.” dedi.