Önlem Almak

Bu sezon rakip takımlardan önce rakip olarak sanırım hakemleri görmeliyiz …

Önlem Almak
30 Ağustos 2016 07:57

İlk iki hafta görüldü ki bu sezon rakip takımlardan önce rakip olarak sanırım hakemleri görmeliyiz. İlk haftaki yazım zaten arşivlerde mevcut. Bu haftayı da maalesef hakemler yüzünden puan alamadan geçtik diyebilirim.

Hakemlerin kötü yönetimi elbette bizim 20. dakikadan sonra kötü, hatta berbat oynadığımız gerçeğini de değiştirmiyor. Sanırım son yıllarda evimizdeki en kötü futbolu oynadık desem abartmış olmayacağım. 1-0 öne geçmişiz, rakip açılacak belli ki. Sabırla hata beklemeliyken biz ne yaptık? Hata üzerine hata yapan bizdik. Oyuncularımız gerçekten hemen yanındaki oyuncuya bile pas vermek konusunda inanaılmaz kötüydüler. İstek de olmayınca sonuç son saniyelerde gelen gol ile mağlubiyet oldu.

Hakemler belli ki bu sezon bizi epey zorlayacak. Bu yüzdendir ki şu haftalarda olabildiğince puan toplamamız gerekli. Zaten takımımız pek ışık vermiyor. Aslına bakarsanız ışık vermiyor değil, Kasımpaşa maçında 10 kişi ile oynamamıza rağmen o istek ve o hırs harikaydı. Ama bu maçta maalesef hiçbir ışık görmedik. Tabii ki bir maç öyle bir maç böyle oldu diye acımasızca eleştirecek değilim ama bu sezona yayılırsa gerçekten berbat durumlar yaşarız. Bunları yaşamamamız için şimdiden ipler sıkı tutulmalıdır.

Maçın teknik analizini fazla yapmak istemiyorum. Zira biz ne oynadığımızı bilmiyorduk. Alanyaspor haddini bilerek oynadı, bekledi ve istediğini de aldı gitti. Ben Alanyaspor’un geçen yılki takımını çok daha başarılı buluyordum şahsen. Hiç bozmadan Süper Lig’e koysalar orta ve üst sıralarda gezerlerdi diye düşünüyorum.

Yeni transferlerden ben pek tat alamadım şahsen. Özellikle yabancı oyuncular sanki elimizde patlayacakmış gibi hissediyorum. Başkanımızın futbol istatistik sitesi mevcut. Bu site dünya devi takımlara oyuncular için istatistiki bilgiler veriyor. Alınan oyuncular acaba önceden takip ediliyor muydu? Bu oyuncuları Başkanımız mı yoksa Jose Morais mi istedi? Bunlar kafamı kurcalayan şeyler. Umarım ben yanılırım, bu oyuncular gerçekten çok iyi atılım yapar ve kazanan Antalyaspor olur.