Antalyaspor Dünya Okçularına Ev Sahipliği Yapıyor

Antalya’da bulunan dünyanın elit okçuları antrenmanlarını Antalyaspor Hasan Subaşı Tesislerinde yer alan ve özel olarak yeniden düzenlenen yeşil sahalarda gerçekleştiriyor.

Antalyaspor Dünya Okçularına Ev Sahipliği Yapıyor
12 Haziran 2024 17:22

Milli takımlar düzeyinde uluslararası okçuluk müsabakaları olan 2024 Son Kota Yarışması ve 2024 Dünya Kupası etkinlikleri için Antalya’da bulunan dünyanın elit okçuları antrenmanlarını Antalyaspor Hasan Subaşı Tesislerinde yer alan ve özel olarak yeniden düzenlenen yeşil sahalarda gerçekleştiriyor.

Toplam 84 ülkeden 311 sporcunun katılacağı 2024 Son Kota Yarışması 14-17 Haziran 2024 tarihleri arasında düzenlenecek. 100. Yıl Okçuluk Tesislerinde gerçekleşecek Son Kota Yarışması, kadın milli okçularımızın takım kotası elde etmek için son müsabakası olması ile ayrı bir öneme sahip.

Dünyanın her köşesinde bulunan 62 ülkeden 385 sporcunun mücadele edeceği 2024 Dünya Kupası 3. Ayak Yarışları ise 2024 Son Kota Yarışması’nın tamamlanmasının ardından yine 18 Haziran 2024 tarihinde başlangıç alacak. 23 Haziran 2024 tarihinde gerçekleşecek Dünya Kupası finalinin dünyaca ünlü Konyaaltı sahilinde bulunan Sahil Antalya Parkı içerisinde yapılması planlanıyor.

Yarışmalar ile ilgili koordinasyon desteğinde bulunan Antalyaspor okçuluk takımı antrenörü Hazel Kırsever yaptığı açıklamalarda yarışların yapılacağı 100. Yıl Okçuluk Tesislerinin modern Türk okçuluğu için özel bir değere sahip olmasının yanında dünya okçuluğuna da hizmet etmesinin ayrı bir önemi olduğunu belirtti. Antrenör Kırsever, milli okçular yetiştirmek hedefi ile yola çıkan Antalyaspor Okçuluk Okulunun kayıtlarına devam ettiğini vurguladı ve okçuluk eğitimleri ile ilgili bilgi ve kayıtlar için antalyasporaltyapi.com internet sitesi ile 05078030707 numaralı telefonun faaliyette olduğunu hatırlattı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.