Okan Halay İle Yeniden Anlaşıldı

Okan Halay İle Yeniden Anlaşıldı
6 Ağustos 2015 14:57

Antalyaspor Hentbol takımı yeni sezon planlamasını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında ilk sözleşme Baş Antrenör Okan Halay ile imzalandı.

Geçen sezon Antalyaspor Hentbol takımının başına geçen Halay ile Hasan Subaşı Tesisleri’nde 1 senelik yeni sözleşme imzalandı.

İmza töreninde konuşan Antalyaspor Hentbol Şube Sorumlusu Hakan İrban, geçen sezon içerisinde tekrar anlaşmaya vardıkları Okan Halay ile yeni sezon için sözleşme imzaladıklarını belirtti. Halay’a olan güvenlerini ifade eden İrban, Antalyaspor Hentbol takımı antrenörünün hırsı ve çalışkanlığı ile Antalyaspor’a katkısının büyük olacağını söyledi.

Sponsorluk anlaşmalarından bahseden Hakan İrban, şuanda tek anlaşmanın IATI ile olduğunu açıkladı. Şirketin deplasman masraflarını karşılayacağını ifade eden İrban, forma ve isim sponsorluklarına ihtiyaçları olduğunu belirtip şehir dinamiklerinden destek istedi.

Antalyaspor ile 1 senelik sözleşme imzalayan Okan Halay, Antalyaspor’da yeniden görev alacağı için çok mutlu olduğunu söyledi. Antalyaspor ismini Türk hentbolunda önemli yerlere getireceklerini açıkladı. Halay, bu sezon dirençli ve karakterli bir Antalyaspor Hentbol takımı oluşturacaklarını ifade etti.