Ne Zaman Başlayacağız

Kucağında bebek olan bir bayanın bebeğinin biberonunu içeriye almazsanız orada bir sıkıntı vardır …

Ne Zaman Başlayacağız
23 Ağustos 2017 09:25

Sezonu Beşiktaş mağlubiyeti ile açtıktan sonra gözlerimiz Akhisar maçına döndü. Akhisar takımı oldukça mütevazi bir takım. Sokakta gezen, futbolu çok iyi takip eden insanlara sorsak bile çoğu kişi Akhisar Başkanı kimdir, bilmez. Bu tarz çok hoşuma gidiyor şahsen. Düşük bütçe ile güzel işler de çıkarıyorlar.

Bu sezon da çok güzel bir takım oluşturmuşlar. Açık konuşayım; maçın hakkı Akhisarspor’undu. Savunmamızın sağ ve sol tarafını yerle bir ettiler resmen. Tribünde herkes Sakıb ve Celustka’ya kızdılar lâkin önlerinde açık oynayan Aydın ve El Kabir’in defansa yardıma gelmemeleri de buna etken oldu diye düşünüyorum. Tabii ki buna müdahale etmeyen Rıza Hocamızı da eleştirmeliyim.

Aydın ile El Kabir’in göbekleri şişmiş vaziyette. Benim sivil hayatta mesleğim cankurtaranlık ve 12 kişilik bir ekibim var. Benim ekibimdeki cankurtaranlar görüntü olarak bu iki oyuncumuzdan çok daha fit görünüyorlar. Kusura bakmayın, profesyonel futbolcusunuz ve dünyanın parasını kazanıyorsunuz. Ayrıca bu ülkenin en üst düzey futbol oynanan ligindesiniz. Her şeyi geçtim, takımınızın çok büyük bir hedefi var. Biraz kendinize bakın derim ben.

İki haftada kaybedilen 5 puanımız var. Kimse bana demesin ki “Bu takım sonradan şahlanacak.” Galibiyet başına alacağımız yüz binleri kaybettik. Bu kaybedilen puanlar hep kazanamadığımız para demek. Takım ekonomisi için zarar demek.

Öyle bir zamanda gol yedik ki, çıkarması çok zordu. Hatta üzerine az kalsın 3. golü de yiyebilirdik. Az kalsın hiç de hak etmediğimiz bir üç puanı alıyorduk. Kötü oynarken kazanacaktık ama olmadı.

Umarım takım Yeni Malatyaspor deplasmanında artık kendisine gelir. Yoksa şu ana kadar izlediğimiz Antalyaspor büyük hayal kırıklığı.

Gelelim tribünlere… Sezonun ilk maçıydı. Taraftar grupları vasıtası ile bir takım önlemler alındı ve duyuruldu. Sırt çantası gibi şeylerle tribüne giriş yasaklandı. Tamam gelmeyelim sırt çantası ile, emniyet güçlerimize elimizden geldiğince yardımcı olalım. Lâkin kucağında bebek olan bir bayanın bebeğinin biberonunu içeriye almazsanız orada bir sıkıntı vardır. Bayan taraftarımızın çantalarını almazsanız orada bir sıkıntı vardır. İnsanları tribünden uzaklaştırırsınız. Bayan güvenlik güçleri sıkı bir arama yapar bayan çantalarını ve sıkıntı ortadan kalkar. Umarım bu yanlıştan bir an evvel dönülür. Antalya gibi çağdaş bir şehirde bu uygulama tezatlık oluşturuyor zira.

İki kale arkası grubun performansı 90 dakika boyunca çok iyiydi. Bu sayıları çok daha fazla sayılara çıkarmak elimizde. Genel anlamda stadyum da doluydu ama Maraton ve Rixos Tribünlerinin biraz daha aktif olması gerekiyor.

Umarım hafta sonu Malatya deplasmanından galibiyet ile döneriz. Yoksa bu futbol ile sonraki hafta oynayacağımız Galatasaray maçı sonu camiamız için önemli şeylere gebe olabilir.